לרונה היה יום הולדת ב- 29.10. שנה שעברה חגגנו אחד על אחד, והחלטנו שאנחנו עושים מזה מסורת ולכן מצאנו את עצמנו מתכננים את סושי סמבה כבר לפני כמה חודשים - וזה קרה, סוף סוף.
התיאורים המעולים על המסעדה, הסיפורים של ליאב, התמונות - עשו לנו חשק אדיר, והיו ציפיות ואני שמח לומר - לא התאכזבתי בכלל (חוץ מהעובדה שאין שם תחתיות לכוסות). מדהים כמה מסעדה יכולה להיות טרנדית ומיוחדת ועדיין לא פלצנית - דבר שלא קיים כמעט בת"א.
היה לי חשוב לאכול דברים שאני לא אמצא בסושיות רגילות לכן לקחתי רול חם עם סלמון בתנור, ניגירי צלופח וניגירי קוויאר שהיו נהדרים, וגם בטטה בטמפורה שהייתה שמנונית להפליא. שילבתי גם קצת מהמנות של רונה, שלקחה פלאפל פולי סויה ורול אבוקדו שהיה פשוט אך נהדר. חלקנו גם ירקות צלויים שהיו טעימים ופריכים.
בנוסף, אחרי שסיפרתי למארחת שיש לנו ימי הולדת, זכינו למנה אחרונה ע"ח המסעדה - מושלמת מכל הבחינות - עוגת שוקולד עם כדור וניל ובננה מקורמלת - המנה האהובה עלינו :)
אחרי זה הגעתי הביתה וזכיתי לראות את המתנה הנהדרת שקיבלתי - המתנה הראשונה - חולצה מקסימה של זארה, מאוד מתאימה לי, אמא שלי התלהבה עד מאוד ואמרה שיש לרונה טעם משובח, טוב, זה לא סוד. בנוסף קיבלתי שוקולדים עם תמונות של רמברנדט, וברכה נהדרת ומרגשת שמאוד אהבתי ואנצור אותה.
המתנה שלה הייתה עשויה במחשבה רבה מצידי, אספתי כל מיני דברים שהיא קשורה אליהם, והכנסתי אותם לקופסה של איקאה שהיא מאוד אוהבת ויכולה להיות שימושית לדברים אחרים. הוספתי גם חטיפי חלווה שהיא ממש אוהבת, ולא מזמן היא שלחה לי SMS שהפתעתי אותה מאוד והיא אהבה. שמחתי :)
אני אוהב את רונה.