לפני 26 שנה התאהבה חיילת צעירה בקצין צעיר, אי שם במעמקי סיני. היום צפו החיילת והקצין הצעירים בבנם הבכור כשהוא עצמו לבוש מדי צבא.
אולי מישהו מוכן להסביר לי את הביטויים האלה: "דרכו של עולם" או "כאלה הם החיים". זאת אומרת, אני מבינה את מבנה המשפט אבל אני לא מבינה איך זה עובד.
איך, לעזעזאל, נהייתי גברת עם סלים?????
מתי חל המעבר הזה? אני זוכרת את הפעם הראשונה שמישהו קרא לי גיברת. בטח כל אחת זוכרת. זה טראומטי מאד. את תמיד מרגישה "בחורה", אולי מוכנה להודות שאת כבר "אישה" אבל גיברת זה לא אנחנו. זה אולי האמהות שלנו אבל אנחנו? לא יכול להיות.
מושג חדש: "אמא של חייל". צריך לתרגל. אמא של חייל קמה בשבת בשבע בבוקר ואחרי סידורי בוקר, מעמידה סירים
– ממש ברגע האחרון – שישאר חם. בישול אחר – אומרים שכאשר מבשלים לאהובים, מרכיב האהבה תורם סגולות מיוחדות לאוכל. היום הרגשתי את זה במיוחד. לחייל שלי אני מבשלת – את האוכל של הבית שהוא ביקש. לא שום דבר גרנדיוזי – הכי בסיסי: שניצל, אורז ואפונה. היישר למגשיות ולתיק השומר על החום. סל נוסף עם מפה, סכום (לא מפלסטיק) ואביזרים נוספים. עוד סל עם הדברים שהחייל צריך. בקיצור – הרבה סלים – מדוגמים ומעוצבים אמנם, אבל , let’s face it -סלים….
הגענו לפני הזמן והתכנסנו במין מכלאה, מחכים ליקירנו ולפתע הגיחה קבוצה של כ- 50 חיילים מעבר לפינה. מרחוק כולם נראים אותו הדבר. איך אזהה את חיימ'קה שלי? ליבי החסיר פעימה
– הנה הוא – זה הקצין הצעיר שלי – מתנשא מעל כולם, מרשים ויפה – אבל רגע, זה לא הוא – זה הבן שלו והוא מזהה אותי מייד ופוצח בחיוך המיליון דולר שלו.
ילדים, כשאומרים את המילה "נחת"
– לזה מתכוונים. נחת זה כשהמשפחה הופכת למשהו בעל ערך – לא לאנשים האלה שגרים איתי באותו בית ומציקים לי, מפריעים לי, מגבילים אותי וכו'. משפחה זה האנשים האלה שאני לא רוצֶה שילכו. זה האנשים האלה ששלחתי להם סמס שאומר: " הביקור שלכם נתן לי כוח לכל השבוע". זה הבית שלי.
ובכן, יקיריי, היום היתה לי מנה גדושה ומופלאה של נחת מגבר צעיר ומקסים שהוא פרי בטני.
שבוע נפלא יהיה.