אני לא רוצה להשמע "מתחסדת" אבל הכתבה הבאה עוסקת במשהו שהפריע לי בערוצים המסחריים בשנים האחרונות.
כל אחד יכול למצוא באינטרנט את התכנים שהוא רוצה לראות, אבל כשזה בפריים טיים זה מרגיז, ככה נראים רוב הקליפים בערוצי מוזיקה.
ובפרט זה מרגיז כשזה בא על חשבון המוזיקה - הקליפ לא ישודר כמעט אם הזמרת לא מתפשטת. המוזיקה זה מעין מנגינת ליווי. זה פשוט סופט פורנו.
לפחות שישדרו את זה בשעות הלילה, נמאס לראות את ריהאנה בלבוש מינימלי. סורי אני לא בקטע.
אז כן, סקס מוכר, אבל זה נראה לי שכבר אין גבול.
אנחנו חיים בחברה חילונית אז אני לא מצפה מאף אחד/אחת ללכת צנוע וחסוד, אבל הלוואי והיו יותר רמזים ופחות לגלות הכל ישר ופרובוקטיבי.
כל אדם בוגר יכול לעשות כרצונו בחייו, אבל כשזה נוגע לילדים... זה קצת עצוב לי שזה העולם שלנו.
זאת התרבות שילדים וילדות גדלים עליה.
לפני כמה זמן קיבלתי הזמנה לשחק סונג-פופ (משחק בפייסבוק של זיהוי שירים), מילדה שלפי התמונה נראית בת 12 ככה, שהייתה שולחת לי שירים של קאשה ומזהה אותם טוב, כל מיני שירים כמו "סליזי" ועוד. תהיתי אם היא מבינה מה המשמעות והאם זה באמת כ"כ שולי... ראו עדי ביטי, דברים כאלה.
היה פשוט נחמד אם היה לה קצת זמן להיות ילדה לפני שהיא נהיית 'סליזי'.
מוזיקה משקפת תרבות.
אז אני לא חושבת שזמרות צריכות לקבל את זה שהן צריכות קודם כל להתפשט ואח"כ נדון באם יש לך עוד משהו אחר להציע. עקרונית.
ובטח שלא ילדות וזה הכי זיעזע אותי, בנושא עדי ביטי , הכתבה בערוץ 2 תיעדה שאבא שלה אשכרה דוחף אותה לזה... משוגעים...
יש פה ושם זמרות שמצליחות בלי להיחשף ככה, לדוגמא טיילור סוויפט - והבחורה הזו, אני חושבת שהיא בגילי או שנה פחות, עשירה ככורח.
ומוזיקה זה רק היבט אחד של העניין.
מוזמנים להגיב אם אתם לא מסכימים איתי.
הכתבה
http://www.xnet.co.il/architecture/articles/0,14710,L-3106751,00.html