| |
 סאטירה, דמגוגיה זולה, העלבת עובדי ציבור בעת מילוי תפקידם, ציניות, שפה לא תקינה-פוליטית, בעיטות מעל ומתחת לחגורה, הכפשות, השמצות, פיצוצים, מרדפי מכוניות וציטוטים אמיתיים ומדומים של קלינט איסטווד. |
| 9/2007
 יודו-נאצים. גוואעלד. כנופיה של ניאו-נאצים התגלתה בפתח-תקווה. איך, איך ייבאנו לארץ את הרוסים האנטישמים האלה? אז מה שהם כנראה הגיעו לארץ בתור ילדים קטנים וגדלו כאן, הם אנטישמים מבטן ומלידה כמו כל הגויים (טפו!).
מה לא ברור? הם לא יהודים! (גוואעלד!), יש להם רק אבא יהודי, או סבא יהודי. אולי אבא ושני סבים וסבתא אחת, אבל אין להם אמא יהודיה! אולי לאמא שלהם יש אבא וסבא יהודי, אבל אין לה אמא יהודיה! בקיצור, איפה שהוא שם בשרשרת, נכנסה אמא אחת לא יהודיה. ככה זה, כשגדלים בלי אמא יהודיה דואגת, יוצאים נאצים.
הם לא מספיק יהודים הנאצים האלה. הם אולי חצי או רבע או שלושת רבעי יהודים, אבל הם לא יהודים עד הסוף. אין להם דם יהודי טהור, ולכן אין להם את הניצוץ של הנשמה היהודית, הניצוץ שמחבר אותם לעם היהודי ולארץ ישראל. למה הבאנו את הגויים האלה? כדי שיתערבבו עם יהודים טהורים ויגרמו להתבוללות?
צריך להעיף אותם מפה, ובינתיים, להזכיר להם, יום יום, שעה שעה, שהם לא משלנו. הם לא מספיק יהודים בשבילינו. כי אז מה שאנחנו הולכים לדיסקוטק בשבת ונוסעים לעשן ג'ויינטים בסיני ביום כיפור? כשמדובר על טוהר הגזע היהודי, כולנו סאטמר, ומי שיש לו כולה אבא יהודי, יהיה מחוץ לגדר, ואנחנו לא ניתן לו לשכוח את זה.
וככה זה נכון וצודק, והנה ההוכחה. כשהגויים הקטנים האלה גדלו, התברר שהם יצאו שונאי-יהודים, יותר מזה?
| |
|