לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


אמא, רעיה, ואישה עובדת, נמצאת איפשהו באמצע החיים , ומנסה לשחזר את העונג ההוא של כתיבת יומן.

כינוי: 

בת: 64





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2006

כבר כמעט שלוש שנים אני ממציאה כותרות, נגמרו לי הרעיונות.


אתמול היינו בחתונה, היה דיי זוועה. למרות שברור לי שבעלי השימחה נורא השתדלו שיהיה מקסים. וגם הוציאו ממיטב כספם בשביל להשיג את המטרה הזו. וזה דיי עצוב בעיני שאנשים כ"כ משתדלים, עובדים נורא קשה לארגן ולעצב ארוע מושלם, מוציאים הון כסף, ובסוף יוצא ככה. אבל אני מניחה שהם לא באמת הרגישו, ואני מקווה שלא יהיה אף טוב לב שידאג לספר להם.

חוץ מזה שאני חייבת גם להודות שזה שאני קצת סבלתי לא אומר שכולם סבלו. בהחלט יכול להיות שהיו כאלו שנהנו.

בכל אופן אני לא אפרט ממה סבלתי ע"מ שלא אחשד בגזענות. (וזו באמת לא גזענות אני פשוט לא סובלת את המוסיקה הזו ובטח שלא בדציבלים האלו). דבר נוסף שקצת איכזב אותי היה שהבטיחו לי שיופרחו אחרי החופה 100 יונים (האמת הבטיחו יונות אבל בשביל לחסוך לכם את התיקון, תיקנתי כבר בעצמי) ועוד אמרו לי שאם יונה מחרבנת עליך בחתונה זה מבטיח מזל טוב. אני לא יודעת אם הכוונה רק לחתן ולכלה או לכלל קהל החתונה, אבל תכננתי על כל מיקרה להתייצב במקום טוב מתחת ליונים להבטיח שלפחות אחת מהמאה תשאיר עלי איזו ערמה קטנה המבטיחה שיבוא הקץ על שרשרת הנאחסים שתקפה אותנו לאחרונה. בסוף בשל פגעי מזג האויר החופה נערכה בתוך האולם, ואני מתארת לעצמי שזו בעיה להפריח יונים (ואפילו יונות) בתוך אולם סגור, וכך איבדתי את הזדמנות הפז להיפטר מהעין הרעה שנדבקה אלי. וקיטור אחרון בקשר לחתונה, האוכל היה מבאס. וזה אחרי שהובטח לי שיהיה אוכל מדהים ובשל ההבטחה הזו דאגתי להגיע רעבה. מה שגרם לי לאכול יותר מידי  בשעה מאוחרת מידי, אוכל שאפילו לא היה לי טעים. אח"כ כולם גם דיברו על התחקיר של כלבוטק בקשר לאוכל באולמות ארועים מה שגרם לי לדמיין (או שלא) כל הלילה שהבטן כואבת לי והתלבטתי אם לקום ולהקיא,או להמשיך לנסות לישון, בחרתי באופציה השניה כמובן, וכמובן שזו היתה טעות.

אבל הכל  שטויות, העיקר שלזוג הצעיר יהיה המון מזל טוב וחיים מאושרים. (ובניגוד לשאר הדברים שכתבתי פה, זה נאמר בלי שמץ של ציניות)

 

חוץ מזה, עוד שעה יש לא' ביקורת אחרי שלושה חודשים שלא ראינו רופא, ואני מקווה (ומאמינה) שנקבל את האישור הסופי שהכל מאחורינו, ואפשר להמשיך לקטר על הדברים  הקטנים שבחיים. 

 

חוץ מזה 2, מחר אמור להכנס סוף סוף חשמלאי חדש לסיים את עבודות החשמל בבית ולהכין אותו לביקורת חברת חשמל. מה אתם מהמרים, יגיע או לא יגיע?

נכתב על ידי , 6/11/2006 18:54  
54 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



111,080
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגם אמא אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גם אמא ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)