לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

הכל חדש ונוצץ


אין לי הרבה מה לומר אבל אני לא סותמת את הפה
Avatarכינוי:  היפהפיה הנרדמת@

בת: 72





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2009    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2009

מסיבת סיום


החייזר שלי עומד לסיים את לימודיו. תחושה של סוף, סופה של תקופה. בקרוב בחינת הבגרות האחרונה אחריה לא יהיה לי שום ילד במערכת החינוך וכללית אני יוצאת מהמערכת. אני די שמחה על כך. הסיוט המתמשך ושמו בית ספר עומד להסתיים עבורי. ה-1.9 הבא יהיה חסר משמעות אלא אם כן אני אלך להופעה של מדונה. המילה היחידה שאני יכולה לומר על זה עכשיו היא אוףףףףףףף

בקרוב מסיבת סיום. המנהלת החליטה השנה לחרוג מהמסורת המקובלת לקיים את המסיבה במרכז הקונגרסים אלא לחגוג בשטח בית הספר. היא החליטה להפוך את רחבת הדשא הגדולה למגרש כדורגל ולהקים טריבונות. הרעיון הזה נראה תמוה מיסודו אך כבר באמצע השנה אספה המנהלת את כל ההורים והודיעה על תכניתה ההזויה למי שבא. היא אמרה שזה מוחלט וזה סופי וכל התנגדות לא תתקבל. ניצני התנגדות נאמרו בזוית הפה כמו למה לשנות מסורת אם עד היום היה בסדר למה אנחנו צריכים להיות שפני נסיונות. בשבילה זה שינוי מסורת בשבילינו זה רגע אחד יחיד ומיוחד שאנחנו מחכים לו כבר 12 שנה ולא יחזור ומן הראוי שיהיה מכובד יותר. לשבת על טריבונות מאולתרות בחום הקופח של יולי כאשר יש מצוקת חניה זה לא נראה משהו מזהיר. אמרו לה שהיא חוסכת כסף על הגב שלנו אבל היא אמרה שלהזמין טריבונות וציוד הגברה זה הרבה יותר יקר מאשר לשכור את מרכז הקונגרסים. אז מה הקטע אני לא מבינה.

אבל כאמור זה סופי ומוחלט בהחלט. אין הצבעה ואין משאל אפילו לא להורים שמשלמים במיטב כספם אין זכות דיבור.

אני ישבתי ושתקתי. אם אין זכות דיבור אז אין זכות דיבור. כבר 3 שנים היא מתנהלת ככה. זו היא , מנהלת הזויה עם רעיונות 'יצירתיים'. אני לא מבינה איך היא קיבלה את המישרה הזאת. זו משרה קצת אחראית וגדולה עליה בכמה רמות.

במשך כל הזמן היא התנהלה ככה. אני שילמתי כסף אך לא ידעתי דבר וחצי דבר מה באמת קורה עם הבן שלי בבית הספר. מידי פעם קיבלתי מכתבים על העדרות או אחורים או ציון רע. זה הכל. יום הורים וגמרנו. למורה היו 1001 טענות אך אם אין קשר עם בית הספר אין הרבה מה לעשות. לפני שנה אני התלוננתי בפני המנהלת על הנתק הזה. היא אמרה שהיא תתיחס ותטפל בזה. השנה הורה אחר הביא בפניה בדיוק את אותה תלונה. היא אמרה שטוב שהוא מודיע לה על כך והיא תטפל בזה. כבר ברור לי איך היא תטפל בזה אבל זה כבר לא איכפת לי. כנל המשלחת לפולין.

ועכשיו המסיבה הזאת. כולם מחכים למשהו מכובד בשמלות ערב והיא מביאה אותנו למגרש כדורגל מאולתר. האמת אני לא יודעת מה ללבוש. להתלבש למסיבת סיום כמו שמתלבשים למסיבת סיום או להתלבש כמו שמתלבשים למשחק כדורגל. אני לא יכולה לבוא עם מחלצות למגרש כדורגל. אני לא יכולה לבוא עם סמרטוטים למסיבת סיום.

ומה הוא ילבש? חשבתי לקנות לו בגדים חגיגיים לאירוע. עכשיו לא בא לי כלום

פשוט באסה.

 

עדכון 23.6.09 : מסתבר שהנשף המסורתי כבר היה. הוא פשוט לא הלך וגם לא סיפר לי כלום. מה עובר על הבחור הזה אני לא יודעת. זה בכלל נשף אחר.

 

ועוד משהו. אני צריכה לבקש סליחה מהמנהלת. מסיבת הסיום היתה ענקית. אין לי מילים לתאר. פשוט אין מילים.

נכתב על ידי היפהפיה הנרדמת@ , 18/6/2009 07:11   בקטגוריות בית ספר  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של דפנה ב-21/6/2009 22:38



115,636
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , משפחתי וחיות אחרות , 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להיפהפיה הנרדמת@ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על היפהפיה הנרדמת@ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)