לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

הכל חדש ונוצץ


אין לי הרבה מה לומר אבל אני לא סותמת את הפה
Avatarכינוי:  היפהפיה הנרדמת@

בת: 72





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2007    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2007

נו די כבר


כבר חשבתי שסאגת המזגן נגמרת והיום סוףסוף יהיה לי מזגן, מה שגם מבטיחים לנו גל חום והקיץ מתחיל רשמית... אבל לא. את הקיץ הזה גם כן יגנבו לי כמו את הקיץ שעבר. את הקיץ הזה אתחיל כמו שהתחלתי לפני 20 שנה בלי מזגן. אז זה לא היה איכפת לי. אהבתי את הקיץ גם ככה. רצתי לים לבריכה, נראיתי הרבה יותר טוב, סבלתי פחות מהחום , הייתי פחות מפונקת, אבל היום אחרי 20 שנה, בלי מזגן אני מתה.

 

וכך זה ממשיך. אחרי שביג טוכעס אמר שאין סוללות כי גונבים מתכת והסוללות של אלקטרה הן רק תחליפיות ובכלל אין מזגן מהדגם שלי הזמנתי באלקטרה סוללה עפי הדגם של המזגן שלי. ביום ראשון הגעתי למחסן החלפים של אלקטרה בחיפה כמו טכנאי מזגנים ידוע וקניתי את הסוללה. היא עלתה 475 שח.

ביג טוכעס אמר שאם אני מביאה סוללה בעצמי מאלקטרה הוא לא נותן עליה אחריות וגם התחיל להתווכח איתי על המחיר. הוא לא רצה להוריד את הסוללה מהצעת המחיר כי זה לא ככה . הוא אמור להרויח על הסוללה. גם על סוללה שאני הבאתי? כן כי אני לא אבוא לארומה עם כפית. הוא צודק לגבי ארומה. רק שאם בארומה לא יהיו כפיות לא אשתה שם קפה. אלך לבית קפה אחר.

 

בקיצור הזמנתי את טכנאי ד'1. הוא אמר שהוא עובד רק עם אלקטרה. אהה, אז יש לאלקטרה מתקינים שהם רק שלה. אמרתי לו אני אלקטרה ואת הטלפון שלי הוא קיבל מטכנאי של אלקטרה. אוקיי. הוא בא לראות. קבענו שהיום הוא יתקין את הסוללה והסיפור יגמר. זה יעלה לי 1400 שח כולה (ההצעה הראשונה שקיבלתי היתה 3200 אחכ זה עלה ל-4500 , ביג טוכעס הציע 3900 וזה נראה לי אחלה עסקה למרות שכבר שילמתי איזה סכום, העיסקה עם ד1 כמובן.)

 

עכשיו מה עושים עם ביג טוכעס? הוא התקשר לשאול מה עם הסוללה. אמרתי לו שהיא הגיעה רק שאני לא עובדת איתו יותר. הוא אמר שזה לא פר כי הוא התחיל את העבודה וזה יעלה לי סתם כסף. בקשתי ממנו רק להחזיר את הסוללה הישנה, לא שאני צריכה אותה אבל טכנאי ד1 ביקש כי הוא הוציא חלקים חיוניים יחד עם הסוללה. הוא בא והחזיר את הסוללה. האמת לא האמנתי שהוא יחזיר. היינו בטוחים שהוא מכר אותה למי שמתעסק היום עם מתכות. ביג טוכעס התעלם לחלוטין מהעובדה ששחררתי אותו ואמר שאם אני רוצה הוא יבוא מחר או ביום ראשון יחד עם הפועל שלו. בניגוד לביג טוכעס נראה לי שהפועל שלו דווקא כן מבין משהו במזגנים כך שלא פסלתי על הסף את ההצעה. אמרתי לו: נדבר. הוא היה כבר מוכן להוריד את מחיר הסוללה שלי (475 שח) מהצעת המחיר. אמרתי לו :אתה מוריד את כל הסוללה, דהיינו 1500 שח, אני קניתי אותה, אתה אפילו לא ידעת להביא לי סוללה, אתה מתווכח איתי סתם על כסף לא עובדת איתך ככה. מצטערת. לרגע הוא הזכיר לי את אמא שלי כאשר אני אומרת לה אל תדברי איתי יותר. הוא כבר היה מוכן לסיים את העבודה ב-200 שח. (מכירה אותו. אם הוא יסיים את העבודה הוא יוסיף לי גם איזה 0 מצד ימין) איך אמרתי? נדבר. רציתי לבטל לו צ'ק אבל לא אעשה את זה. מי יודע....

 

טכנאי ד1 הודיע שלשום שהוא בא לעבוד. אהההה היום סופסוף יהיה לי מזגן, כולה להחליף חלק.... אבל לא חשוב. את הקיץ אתחיל עם מזגן, את גל החום המתקרב אעבור עם מזגן, לא עוד יתושים, חתולים מיוחמים, תרנגולים קוראים (מאיפה לכל הרוחות הגיע לכאן תרנגול?)

אבל לא. גם היום לא יהיה לי מזגן. אולי מחר. טכנאי ד1 ביקש ממני לדחות את העבודה. למה? הוא עיקם את הרגל וזה התנפח. כן אבל אמרת שהכל בסדר ואתה בא לעבוד. הוא אמר תשחררי אותי. קחי לך מתקין אחר. לא שחררתי אותו. עדיין.

 

אז מה לעשות. להמתין באמונה שיבוא מחר או להמשיך עם ביג טוכעס עד הסוף המר?

נכתב על ידי היפהפיה הנרדמת@ , 20/6/2007 06:06   בקטגוריות מסעותי בארץ הקומבינה  
25 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של דפנה ב-22/6/2007 12:56



115,613
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , משפחתי וחיות אחרות , 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להיפהפיה הנרדמת@ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על היפהפיה הנרדמת@ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)