
cרטים תמיד עושים לי את זה. "מים אפלים" סרט גרוע ואני לא אומרת את זה על הרבה סרטים, אבל הסרט הזה גרוע.
אהבתי את הסוף, נתן לי השראה, אז כתבתי משהו. מי שראה את הסרט יבין ומי שלא, ישתמש בדימיון.
מים אפלים
טיפות מים נטפו מהתקרה שוב, אך הפעם לא היו אלה טיפות מים המזוהמים והכהים ההם, אלא מים שקופים וצלולים, אולם קצת מלוחים מהדמעות שזלגו אליהם בלי כוונה ואזהרה מוקדמת.
הטיפות נפלו מטה, מתרסקות על הריצפה ומלטפות אותה בקורן. השקט הגביר את הפחד, רק צליל ההתרסקות שבר את הדממה.
ובכל זאת, היא הרגישה בטוחה, הרגישה קרובה יותר לבן אדם החשוב לה מכל, והוא מלטף, מעביר על פניה את ידו הרכה, זאת אמא, הרי רק אמא יכולה ללחוש מילים כיפות.
הריחוף נגמר בין רגע, הרגשת האם נעלמה, משאירה את טעמה האחרון, אך המים עדיין נטפו, נוזלים לעומק הגוף ואפילו כאשר מגיעים לסוף לא מסתפקים, ממשיכים לרסק את המגן. טיפה אחרי טיפה, קטנה וחסרת כוח, אבל הכל העמדת פנים, כדי להחליש עם הזמן, המים חודרים עמוק, חורטים לעצמם דרך, משייפים אותה בקפידה ולא מוותרים, לעולם.
מטה ומטה, מטה ומטה...כך ימשיכו המים, זה הוא שביל חייהם, הם יחדרו אל גופה ויצאו מצידו השני, כאשר רק דם נותר מן המקרה.
טיפות המים מהתקרה נטפו שוב....
יש לי עוד דברים לכתוב, קצת יותר מידי.
מחר יש טיול שנתי (אם נתעלם מיום רביעי, שישי ושבת)
_____
מי שיגלה מה יש בתמונה מקבל ממני...אמ....אמ....דף צהוב!!!1 !@$#$^$$@%$

על התמונה קרדיט להדרוש, כפרעליה.