נמ...נתחיל בזה שגררתי את רונית לגאלה עם סער שללכת איתו זו כבר השפלה בפני עצמה, נסיים בזה שאחרי שלוש שעות של לא לעשות כלום, לחכות ולבהות במישהו נורא חמוד מלהקה אחת כמעט הגיע תורינו, אבל זונה אחת דיברה יותר מידי ואותו החמוד בא אלינו וחייך "אמ...אתן עולות לט', אז אסור.." וכמובן שהוא ליווה אותנו במבטו, בזמן שאנחנו הולכות משם בבושה וכל העולם מסתכל.
באמצע הדרך עצרתי ובעטתי בבקבוק שעף לכביש ופגע במכונית, המזל הטוב שלי כמובן.
אחרי זה קניתי נסטי ורונית סמים. הלכנו לפארק והיו שם ערסים. הם באו אלינו ורצו "שלוק מנסטי" בתמורה לסיגריה, אז הבאנו. הם הדליקו לרונית את הסיגריה ואני נתתי את הנסטי, כמה ברור שהם יגנבו לנו את הנסטי והסיגריה תתכבה, היא בטח עובדת על שלט רחוק.
מושפלות עוד יותר חזרנו הביתה ופשוט ישנתי כל הלילה, הבוקר, הצהריים וה"אחר הצהריים". כשקמתי, התארגנתי ונסעתי לחיפה. בהתחלה היה כיף ונכנסנו לים ואכלנו כמו דבות, עד שאני ואיקסי נסחפנו רחוק מידי ולא יכולנו לחזור. איקסי הייתה רחוקה ממני והתחילה לצעוק. אז ניסיתי להגיע אליה ולתפוס אותה, אבל הסחף היה חזק וכשתפסתי את היד שלה נגררתי אחריה. ושתבינו, הגלים שהיו שם בכלל לא החזירו אותנו לחוף, פשוט סחפו אותנו עוד יותר, אל העומק.
היא עזבה אותי כמה פעמים ואני ניסיתי לצאת מן המערבולת ואפילו יצאתי, אבל היא התחילה לצרוח וחזרתי אליה כמה פעמים בנסיון נואש לחלץ אותה. לבסוף בקושי יצאתי אני בעצמי והתחלתי לצרוח על ויקה ודיאנה שיתקשרו למשטרה ויקראו למישהו. ויקה ואני צרחנו על זוג מתמזמזים שיצילו אותה וויקה דפקה ריצה לקרוא למשטרה. הראתי לבן איפה בערך איקסי נמצאת וצרחתי עליו שוב שימהר, כי כבר לא ראיתי אותה. ואז קיבלתי שכל וצרחתי עליו שיש שם סחף, אבל הוא לא שמע אותי, אז צרחתי לחברה שלו שחבר שלה ימות כי יש שם סחף. היא דיברה איתי באנגלית ואמרה שהכל בסדר, מזל שהיא לא הבינה שצרחתי לה שחבר שלה יטבע.
לבסוף הוא הוציא אותה וגיליתי שהוא היה כוסון, ממש כוסון. וכידוע לכולם, לכוסונים יש מנגנון מיוחד והם לא יכולים לטבוע.
הזוג ברח ובאה המשטרה. איקסי וויקה הלכו אליהם להגיד שהכל בסדר ומשך הלילה סתם עבר בזלילה והזיות מוזרות.
ועכשיו אני מתה מעייפות, מסריחה ומלאת חול, אבל שמחה שהיום הזה עבר. יום מזל הרע שלי.
צ'או