לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שקט! חושבים כאן.


אני לא פסימית, אני מציאותית.

Avatarכינוי:  נפוליאון קולאז'

בן: 32

MSN:  תשאירו את שלכם בתגובות.



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2007    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2007

מפגש ישראלוך


אני עייפה ואין לי מה לומר. היה אמור להיות פה פוסט נורמלי, אבל לא כשאני נרדמת על המקלדת (%$*$IJNJKIZX$$YM>UYJMK).

אה והיה מפגש ישרא, האחרון שלי. ביי.

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 27/8/2007 00:27  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Midori~ ב-30/8/2007 19:06
 



המורים שובתים


וכולם מדברים על זה, אבל בתכלס לא עושים כלום, למה?

כי המקצוע הזה מוזנח בארצינו והחינוך גרוע.

רק מי שיש לו כסף לבתי ספר פרטיים יכול לקבל קצת ידע ולמצוא לעצמו עתיד.

ורן ארז הוא טיפש גמור ולא יודע להלחם נכון על הזכויות, המורים טיפשים עוד יותר כי הם הולכים אחריו כמו מפגרים ורק פוגעים בתלמידים ובמשכורת שלהם.

ורק אחוז קטן מהמורים הם בעלי תואר שני. ונכון שהם בוכים על התנאים המבישים, אבל אנחנו, התלמידים הם אלה שאוכלים תחרא שלהם בסוף.

 

עצוב, אבל אין באמת מה לעשות.

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 22/8/2007 12:59  
הקטע משוייך לנושא החם: מורי התיכונים ישבתו
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אדום עולה בבלומפילד ב-30/8/2007 14:43
 



יום של מקרים רעים


נמ...נתחיל בזה שגררתי את רונית לגאלה עם סער שללכת איתו זו כבר השפלה בפני עצמה, נסיים בזה שאחרי שלוש שעות של לא לעשות כלום, לחכות ולבהות במישהו נורא חמוד מלהקה אחת כמעט הגיע תורינו, אבל זונה אחת דיברה יותר מידי ואותו החמוד בא אלינו וחייך "אמ...אתן עולות לט', אז אסור.." וכמובן שהוא ליווה אותנו במבטו, בזמן שאנחנו הולכות משם בבושה וכל העולם מסתכל.

באמצע הדרך עצרתי ובעטתי בבקבוק שעף לכביש ופגע במכונית, המזל הטוב שלי כמובן.

אחרי זה קניתי נסטי ורונית סמים. הלכנו לפארק והיו שם ערסים. הם באו אלינו ורצו "שלוק מנסטי" בתמורה לסיגריה, אז הבאנו. הם הדליקו לרונית את הסיגריה ואני נתתי את הנסטי, כמה ברור שהם יגנבו לנו את הנסטי והסיגריה תתכבה, היא בטח עובדת על שלט רחוק.

מושפלות עוד יותר חזרנו הביתה ופשוט ישנתי כל הלילה, הבוקר, הצהריים וה"אחר הצהריים". כשקמתי, התארגנתי ונסעתי לחיפה. בהתחלה היה כיף ונכנסנו לים ואכלנו כמו דבות, עד שאני ואיקסי נסחפנו רחוק מידי ולא יכולנו לחזור. איקסי הייתה רחוקה ממני והתחילה לצעוק. אז ניסיתי להגיע אליה ולתפוס אותה, אבל הסחף היה חזק וכשתפסתי את היד שלה נגררתי אחריה. ושתבינו, הגלים שהיו שם בכלל לא החזירו אותנו לחוף, פשוט סחפו אותנו עוד יותר, אל העומק.

היא עזבה אותי כמה פעמים ואני ניסיתי לצאת מן המערבולת ואפילו יצאתי, אבל היא התחילה לצרוח וחזרתי אליה כמה פעמים בנסיון נואש לחלץ אותה. לבסוף בקושי יצאתי אני בעצמי והתחלתי לצרוח על ויקה ודיאנה שיתקשרו למשטרה ויקראו למישהו. ויקה ואני צרחנו על זוג מתמזמזים שיצילו אותה וויקה דפקה ריצה לקרוא למשטרה. הראתי לבן איפה בערך איקסי נמצאת וצרחתי עליו שוב שימהר, כי כבר לא ראיתי אותה. ואז קיבלתי שכל וצרחתי עליו שיש שם סחף, אבל הוא לא שמע אותי, אז צרחתי לחברה שלו שחבר שלה ימות כי יש שם סחף. היא דיברה איתי באנגלית ואמרה שהכל בסדר, מזל שהיא לא הבינה שצרחתי לה שחבר שלה יטבע.

לבסוף הוא הוציא אותה וגיליתי שהוא היה כוסון, ממש כוסון.  וכידוע לכולם, לכוסונים יש מנגנון מיוחד והם לא יכולים לטבוע.

הזוג ברח ובאה המשטרה. איקסי וויקה הלכו אליהם להגיד שהכל בסדר ומשך הלילה סתם עבר בזלילה והזיות מוזרות.

ועכשיו אני מתה מעייפות, מסריחה ומלאת חול, אבל שמחה שהיום הזה עבר. יום מזל הרע שלי.

 

צ'או

 

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 18/8/2007 14:31  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של P i e r r o t ב-22/8/2007 12:25
 



לילה בים




אתמול בערב הלכנו לים. והנה התוצאות:

 





ישנים (לא באמת)

אני











 

"ילדה, יש לך איסיקיו?" בוהוהו








 

חיפה הבוערת






 

חיפה והעננים

חייזרים באו לקחת אותנו

ממש מעליי

איקסי לזלול עוגה

WHAT THE FUCK



הזריחה

הבוקר

 

אני שונאת אוטובוסים.

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 12/8/2007 17:42  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הדר x__X ב-20/8/2007 18:16
 



מאפריקה לישראל


הנסיעה התחילה במכונית שבורה ללא מזגן שהמנהל של אמא היה חייב לשלוח אותנו בה. אז נסענו ללא מזגן 7 שעות מואקו ללואנדה.

את הלילה העברתי במלון בלואנדה והיה שם אוכל מדהים. ככה זה כשסימה מנהלת את המלון.

ביום למחרת  עליתי על המטוס (בקושי) ופתאום אני רואה שבמקום שלי יושב איזה שחור ואני כזה אומרת לזה שליווה אותי "תשמע יש משהו שחור על המושב שלי" והוא התחיל לנסות להעיף אותו XD

 

בסוף התיישבתי ליד החלון לא במקום שלי והשחור התישב על המקום שלי לידי. ודיברנו, אני אפילו לא יודעת שאיזו שפה. הוא אמר שהוא נוסע לקינשסה ואני אמרתי שלבריסל הוא אמר עוד משהו ואני אמרתי שהיעד שלי הוא ישראל. אין לי מושג באיזה שפה דיברנו או אם הוא הבין אותי.

בסוף כשהוא ירד ואף אחד לא התישב לידי. אז כל ה11 שעות היו לי שני מקומות ליד החלון וניסיתי לישון אבל לא הצלחתי. קראתי את "מישהו לרוץ איתו" ספר מדהים.

ושמעתי את השיר האהוב עליי שלוש פעמים. קיצר הייתה טיסה הכי מהנה :D

 

בברוסל שהינו 5 שעות. קניתי כל מיני מתנות וזה, עד שניגמר לי הכסף XD

עלינו למטוס ישראלי וישר רואים את הישראלים. חחח...הטיסה כמובן הייתה חרא כי זה היה מטוס ישראלי וגם היו בעיות בדרך והאוכל היה מגעיל חוץ מהפיתה והחומוס P:

ירדתי מהמטוס ובטיסה לרכבת. הרכבת הייתה ריקה. והגעתי הביתה בשלום.

 

היום הולכת לסרט הארי פוטר

צ'או

 

 

נ.ב

איזה חום. יש פה אשכרה חוסר בחמצן. שמעו, אם עוד מישהו אומר לי שבאפריקה היה חם, אני תוקעת את הזין שלו לפה של ג. יפית

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 6/8/2007 21:39  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של היילי מונרו. ב-9/8/2007 15:33
 



אפריקה אפריקה


רק אני מסוגלת לתפוס איזה וירוס אפריקאי מקומי יומיים לפני הטיסה ולחלות באמצע הקיץ. ואם זה לא מספיק למערכת החיסון המשובשת שלי, יש גם אחלה סיכוי לחלות במלריה (לא לקחתי כדורים, הפרעות שינה בלעט).

אתמול אמא הביאה ינשוף בשם משה והוא גר בחדר. וסתם לידע כללי: ינשופים אוכלים בשר...טרי...עם כמה שיותר פרווה. בדרך למלון אני ואמא ראינו ילדים תופסים עכברים, אתם יודעים - לארוחת ערב (צלויים כאלו, עם מלח וקטשופ). אז אמא לקחה להם שניים ובתמורה נתנה להם סוכריות (אני מנחשת שזה יותר טעים מעכברים, ניחוש פרוע שכזה).

 

אז מה שקורה בחדר שלי כרגע: אמא חותכת עכברים במקלחת ל4 חלקים, מכניסה לתוך שקית שנשארה מהסוכריות ומחביאה במקפיא. הינשוף מחרבן על המכנס האהוב שלי ואני נאלצת להפרד ממנו לשלום, אפרוח חצי מת עם תחת מדמם יושב מתחת לאסלה ואמא מכריחה אותי להתקלח. יא רייט.

 

אני נוסעת לישראל לבד, יומיים. גילעד החמוד כמובן מנחם אותי ש"מקסימום אהפוך לזונה מקומית בארץ מפוקפקת", אבל זה לא נורא - הוא גם טוען שהוא שחור.

כל מקרה, אם יום שלישי אני לא בארץ סימן שלא עברתי איזו בדיקה חודרנית כמו "מה צבע התחתונים שלי והאם אני מחזיקה שם גראס" או "תשתי את הנוזל השקוף הזה שברור-שזה-מים,  אבל אנחנו נהנים לראות אותך חסרת אונים ואם תסרבי נשאיר אותך בקונגו (כן, גם אני לא יודעת איפה זה)" או "אהוי לך, יצאת לברוסל ואין שום דרך לחזור לנמל תעופה אלא אם כן את יודעת להגיד משהו חוץ מ'מרסי' או 'בונז'ור'" או "אנחנו לא נותנים לך להכנס ישראל עקב בגדים מכוערים". מה שזה לא יהיה, זה לא יהיה טוב.

 

הבנתם את המסר...אליכם אני כבר לא אחזור שפויה.

 

צ'או

 

עריכה: אמא שלי חתכה את האפרוח במקלחת, מעניין מה יקרה לי אם אבקש שידרוג לפלא ;;

נכתב על ידי נפוליאון קולאז' , 2/8/2007 18:44  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של succubus ב-5/8/2007 16:47
 





7,953
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , משוגעים , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנפוליאון קולאז' אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נפוליאון קולאז' ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)