מה מתנגן לי בראש: גאנז אנ' רוזז כלשהו.
כמו שאמרתי בפוסט קודם כלשהו, התאריך של הלונה פארק המוזל לאנשים שיש להם קשר כלשהו לאנשי צבא קבע היה ה-16 באפריל, כמו המתכונת בפיזיקה. מאז השתנו הרבה דברים, כמו זה שהמתכונת עברה ל-15, למשל, אבל לי ולאמבר לא היה איך להגיע וגם ככה נגמרו הכרטיסים, וכמו זה, שבאמצע הניקיונות של ה-16, אמא באה לחדר שלי בהיסוס ואומרת שמהסתדרות המורים התאריך ללונה פארק הוא ה-17. ושהוא כולל הסעה במחיר. והיא הרגע גילתה את זה, כי היא נזכרה לנקות את ערימת המכתבים ששוכבת לה, מזובלת ביותר, בפינה בסלון. היא ראתה את העלון של הסתדרות המורים וחשבה לעצמה, "היי, כתוב פה 2008, בואו נזרוק את זה, זה של שנה שעברה!" ובשפריץ של חוכמה היא הבינה ש-אהמ-2008 היא השנה הנוכחית.
*סתם שמתי לב: יש לי נטייה להשתמש הרבה במילים תחת, כל-כך וכלשהו. עמכם הסליחה.*
נותרו לי עשר דקות על השעון לגייס אנשים שיבואו איתי ולקנות כרטיסים למספר האנשים הלא ידוע הזה. אמבר הייתה, כמובן, הראשונה, ואחריה מרי ונטלי [שאותה הערתי כשהתקשרתי, כי איזה מין נימוסים אלו להתקשר לאנשים באחת בצהריים ולצפות שהם יהיו ערים].
וכך תכננו ללכת ארבעתנו, החבורה העליזה שכוללת את אמבר ומרי, שלא עולות על שום מתקן שמגיע לגובה שני מטר ומעלה ו/או מותר לילדים מעל גיל עשר, ואת נטלי ואנוכי, אלי המלכותית, חובבות האקסטרים [אם מישהו יכול לקרוא לכמה קרונות מתהפכים אקסטרים].
אמבר באה אליי יום לפני, בשעה שמונה בערך, ואמא שכחה את הנימוסים הצפון-אפריקאיים הכה מפותחים שלה, דחפה לי כסף ליד וגירשה אותנו לאכול בחוץ.
אני לא ארחיב הרבה על היציאה המוזרה הזאת, רק שסילקו אותנו מבר ונעלבנו עמוקות [סלקטור עלק.. סתם איזה נאצי מתלהב] ושהתחיל איתנו בחור שרצה לדעת עלינו הכל, פשוט הכל, שקצת אחרי שהציג את עצמו בפנינו דחף לי את הטלפון שלו ליד והתחנן למספר שלי ושל חברתי הכוסית. אה, ויש תמונות.
ככה זה כשאתה קטין. מעט מאוד תענוגות.
אמבר ואלי לאחר הבילוי הכה פרוע.
הפיצה המדאימה שלי.
אני ואמבר חזרנו הביתה תשושות וראינו את הפרק היחיד שנשאר מסאגת נמלטים המפוארת שהייתה לי לפני שהמחשב שלי פירמט את האמאשלו.
אמבר התבכיינה כשלוש שעות על כך שצריך לקום בשש בבוקר.
אבל היא קמה כמו ילדה טובה.
נסענו לתחנת האיסוף וכו'. פגשנו את מרי ונטלי וכו'. חיכינו שעתיים בערך עד שכל הפקאצות המפגרות שהתעקשו לשבת ארבע במושב יירדו מהאוטובוס וכו'. ונסענו משם, לעזאזל.
אני ואמבר ניסינו נואשות לישון אחרי הלילה הסוער שהיה לנו [ואתם תוכלו רק לדמיין חהחהחהחהחה!!] אבל לא, מה פתאום, לא הצלחנו לעצום עין תודות לשתי אמהות שפשוט לא סתמו את הפה כל הנסיעה, ודיברו על העניינים הכי בנאליים ברומו של עולם. שלא לדבר על זה שהן היו טיפשות וחשות מעצמן בטירוף. דוגמה קטנה לכך – שני ילדים שישבו מאחורי אחת האמהות המופלאות הלכו מכות רצח בצרחות נוראיות. האם האישה הבוגרת והאחראית תנסה להפריד ביניהם למען השלום העולמי בין ילדים? לעע, היא פשוט תפנה בשקט ונימוס לאחד מהם ותאמר לו אם הוא יכול בבקשה להפסיק לנוע כי הוא בועט לבן שלה בגב.
שונאת כאלה.
תמונות מהחוויה האוטובוסית:
נטלי ומרי בתמונה פוסטמית במיוחד.
נטלי היפה תופסת חרופ.
מרי היפה.
אמבר היפה.

מישי מטומטמת שמתלהבת ממיץ תפוזים.
ועוד פעם מישי מטומטמת שנראית לא מרוצה מאוד ממשהו. אולי מזה שהשיער שלה נראה כמו פאה גרועה צבועה בירוק עכור.
נטלי ואמבר בתמונה פוסטמית במיוחד 2.
הגענו, אחרי הליכה ארוכה-הרבה-יותר-מדי מהמקום שבו הנהג הוריד אותנו, שזה איפשהו בחיפה, לפי כמה שהלכנו. אני ונטלי התחלנו לרוץ לכל עבר בהתלהבות, בעוד מרי ואמבר מסרבות להתקרב לכל מתקן שנראה אפילו קצת מגניב.
"היי," אני אומרת להם, "בואו לאנקונדה! יוהו!"
"הממ.. לא..." מרי ואמבר מהססות, "אבל התמנון הענק הזה נראה מגניב!!"
וכך הפיצול היה בלתי נמנע.
מרי הסכימה, באומץ מפתיע, לעלות על ספינת הפיראטים הכל כך פאקינג מצמררת!
ואת מרי מתה למות ניתן לראות בתמונה הבאה, שבה אני אפילו מנופפת כמיטב המסורת הבריטית-המלכותית:
ועוד תמונה של אמבר ומרי, פשוט כי הן כל כך יפות!
אחרי כמה סיבובים ישבנו לאכול, סתם ככה באמצע המדרכה, כי אנחנו פשוט כאלה.
צחקנו על נטלי שהיא הפכה לפקאצה-פריק.
אמבר בולסת.
נטלי בולסת.
התמונה הכי הזויה בתבל, נטלי מקיאה לי לתוך התיק.
אחר כך הברזילאים הגיעו לעיר, ואני ואמבר קצת לא קלטנו את העניין של "הם רוקדים, אתם מסתכלים" והצטרפנו אליהם, כשנטלי ומרי מנסות להכחיש כל קשר, מתאמנות לטיול העתידי שלנו לברזיל. מאוד עתידי.
אוי, אני כל כך רוצה כזה!
המתופפים המגניבים כל כך.
ובזמן שנטלי ואני עלינו למתקן המעניין הזה [שאמא הגיבה אליו כך, "אויי הייתי חוטפת אירוע מוחי.."],
מרי ואמבר עלו על הרכבת. לא הרים, לא אנקונדה, הרכבת שנוסעת סביב הלונה פארק.
לי ולנטלי יש חומר לדאחקות עליהם לשלושה עשורים בערך.
חשבנו לנסות את מגלשות המים, בפעם הראשונה בחיי, לראות האם זה שווה את זה.
זה לא.
התור ארוך יותר מהגלות, ומלוכלך, וטיפות מעופשות של מים משומשים עפות עליך מכל עבר. וזה רק בתור.
היה שם ילד קטן ושמן שלימד את אח שלו 276 דרכים להשמיע קול של פלוץ עם הידיים [ולא רק], ושר שיר ששמו הוא אשכרה, "קוראים לי קקה". כאילו אריק קרטמן קרם עור וגידים לנגד עיניי.
הירידה עצמה במגלשת המים לוקחת 3 שניות, שלא לדבר על זה שהתעופפה לי החצאית והנחתי את הבשר שלי ישירות על החלק השחור הלוהט של סירת הגומי הקטנה. ככה יצא שגם הפחדתי למוות פועל לונה פארק שנראה קטן יותר ממני, כשצווחתי, "עעעההההה נשרף לי התחתתתת!!!"
וכעת לקטע האמנותי באמת, הראל סקעת היה שם!! ממש רעדו לי הפטמות מרוב התרגשות.
מרי ממש הרביצה לי בגלל הציניות וחוסר האהדה לאמן שמרגש אותה כל כך, נטלי שרה את השירים שלו שעושים לה את זה בעיניים מלאות רגש, ואני ואמבר..
אני ואמבר צרחנו לגיטריסט השאקסי שלו שיעשה לנו ילד.
לא יכולתי, פשוט לא יכולתי לעמוד בזה! כל הפקאצות המזעריות שהיו שם בהו בו בעיניים דומעות ומלמלו "הראלוש.. איזה מאמוש..." ואמבר ואני הרמנו ידיים וצווחנו כל פעם שהגיטריסט עשה סולו.
אמבר עשתה לג', מעריצתו הגדולה של הראל, שיחת וידאו, ואני צפיתי בה מתה מהלם בשידור חי.
אחד מרגעי השיא של היום.
כשסקעת הציג את הנגנים שלו [לבסיסט המגניב והגרובי עם האפרו קראו חממי!!] הסתבר לגיטריסט המדליק קראו עידו לוי. אוקיי, ככה אמבר המוגבלת שמיעתית חשבה. בעקבות תגובה של קוראת שבקיאה קצת יותר ממני בעניינים האלה, נודע למערכת שהשם הוא לידור לוי, ושיניתי מעט את הפוסט הזה כדי למנוע פאשלות נוספות. אם זה אפשרי.[והנה אני אגיד את זה שוב. לידור לוי, הגיטריסט של הראל סקעת, כדי שאם יעשה לעצמו גוגל הוא ימצא את בלוגנו הקט ויידע שאמבר היא האהבה של חייו. או מקסימום יוציא צו הרחקה] פשוט לא הפסקנו לצרוח את שמו [ולהתלהב שהוא גם שם המשפחה שלנו, בשיא המקריות].
אני חושבת שהוא די נהנה מכל תשומת הלב. בהתחלה הייתי די בטוחה שהוא חושב שאנחנו צוחקות עליו, כי אחרי הכל, זאת בכל זאת הייתה הופעה של הראלוש המאמוש, ואנחנו בכל זאת מתבגרות, אבל אחרי שאני ואמבר לא ויתרנו על שום הזדמנות להביע הערצה כלפיו, הוא די הבין שאנחנו מהזן המאוד מיוחד של ילדות סופר-מפגרות ונתן לעצמו להרגיש כמו כוכב רוק, כמו שצריך.
*אגב חממי. הוא גרם לי להיזכר בחממית החמודה שלי, ובזה שאמא החכמה שלי שאלה אותי יום אחד, "תגידי, מה השם משפחה של חממי?". ואני ממש מצטערת, אבל הבלוג הזה מוציא את אמא שלי ממש טיפשה. היא ממש לא.*
את האמת, הראל סקעת די הפתיע אותי. נכון, יש לו קול נחמד, את זה ידענו, אבל הוא אפילו מצחיק! ממש מצחיק! אני ממליצה בחום על מקצוע צדדי עבורו. הוא תקע פאנצ'ים שרצחו אותי מצחוק, אבל גם ככה סף המופרעות שלי די היה בעליה, אז שייקח את זה בעירבון מוגבל. אני הייתי ברגעי המאניה שלי. רק מה, הוא די נתן לנו הרהורים עצובים על החיים כאילו חשב שהוא בבר אפלולי מואר באדום עמום, ולא חלילה בשעת צהריים בלונה פארק מיוזע.
ואם כבר רגעי מאניה, אני צרחתי מצחוק על כל מילה שאמבר הוציאה מהפה, כולל בשירים היותר שקטים שלו, מה שסובב אליי את מעט הראשים שעוד לא הסתובבו אליי עד אותו רגע, וגרם למרי לומר, "תפסיקיייי!! הוא שומע ונעלב ממך!!!!"
חבורת הפקאצות המזעריות והנשים בגיל העמידה המרוגשות, שכל ההופעה שרו ברובוטיות מוחלטת את כל מילות השירים שלו באדיקות ויראת קודש סטייל נחמה ביום צום, הפנו אליי את הראשים בבלבול מוחלט כששוב צווחנו "עידו לוייי!!! לוייי!! יוהו!! תעשה לי נכדיייםםם!!!" [מה שעוד יותר מפגר בהתחשב בעובדה שקוראים לו לידור]
"היי," מרי צרחה אליי, "מה אני צריכה לעשות כדי שהוא ישיר שיר שאני אוהבת??"
אני גיחכתי בממזריות, "לזרוק חזייה, צ'אצ'י!!"
חה חה, קיבלתי מבט אוהב במיוחד.
סקעת התעקש, משום מה, להוריד לכל נגניו את משקפי השמש שלהם.
והם התעקשו, משום מה, להחזיר אותם חזרה לפרצוף.
מה שבאמת אהבתי באמנות של המשורר הראל סקעת, הוא אווירת הסקס סמים ורוק'נרול הסמויה.
גם אני רוצה לעוף בלי לדעת לעוף, הא? סמים נעימים, הא?
אבל זה כלום לעומת התקרית הבאה.
אני חושבת שלשיר ההוא קראו "ואת", תקנו אותי אם אני טועה.
אני מצטערת, לא ממש ידעתי את המילים.
השיר היה שקט, אפילו לידור לא עשה הרבה רעש עם הכלי שלו, סקעת ישב על כסא ברים ושר ברגש, ואני נקרעתי מצחוק כל הזמן. וככה זה הלך:
"הייתי עושה אותך...."
ואני נעצרתי רגע מהצחוק בהלם קטנטן ואמרתי, "מה..? גם אני הייתי עושה אותך!!"
".....מאושרת."
אוקיי, וזה היה הרגע שבו באמת כולם הסתכלו עליי.
ואני לא חוזרת בי מההצעה :]
אמבר עשתה מעין דומינו קטנטן כשנשכבה על אנשים מרוב צחוק, מרי חטפה שבץ מוחי קל, וצעקה עליי בוריאציות שונות שאני מעליבה אותו והורסת את ההופעה וכו' וכו'.
וכעת לתמונות מהאירוע הביזארי, שאני עדיין לא מאמינה שהייתי חלק ממנו:
משמאל, לידור הגיטריסט המגניב, ומימין, איש הראסטות המגניב לא פחות שפשוט יודע לנגן על הכל
לידור דופק סולו
לידור מכוון את הגיטרה השאקסית שלו [נא לשים לב לידיים בתחתית הצילום ולאן המצלמה שהן מחזיקות מופנית. כדי להדגיש מה בדיוק אני ואמבר עשינו שם]
לידור נכנס חזק לקטע
איזה אחד שהיה בסביבה
אותו אחד, מוריד לנגנים את המשקפיים וחושף אותם לציבור
ושוב הוא, משתלט על הגיטרה. ליקויי אבטחה.
תמונה מגניבית ביותר
וכדי לא לאכזב את מרי, ושאר אוהביו של סקעת ^^
מאוחר יותר, מרי צופה בוידאו של ההופעה, בשלושה פלאפונים שונים.
אחרי שהראל סקעת ביקש בנימוס מהקהל שלא יהיו יותר שביתות מורים ויצא, מרי חיפשה דרכים להגיע אליו ואני ואמבר ניסחנו הצעות מגונות לגיטריסט.
"אני יודעת!" נדלקה נורה מעל ראשה של מרי, "יש שם פח זבל שהעבירו אותו דרך הגדר. אני אכנס לשם ואפגוש את הראלוש!"
המאבטח הרוסי הקשוח-למראה-אבל-חמוד שאל אותה, "עד כדי כך?!"
ואני עניתי במקומה, "עזוווב אותה, סתם אובססיבית. אתה יותר חמוד ממנו!!" תוך כדי ניסיונות למצוא את הגיטריסט שוב ולצרוח עוד כמה פעמים שיעשה לנו שלישיה.
ישבנו לאכול, שוב. מרי עשתה לאמבר מסז'. שומדבר מעניין.
חוץ מתמונות, כמובן.
מרי שומעת את "סמלס לייק טין ספיריט".
נטלי ההומלסית.
נטלי רעבה.
ה-מסז'
נטלי מנסה להוכיח לעולם שהיא עדיין פריקית בנשמתה.
כשגמרנו לבלוע, יצאנו להרפתקה בשירותים שאחריה החלטנו לעלות על החללית המזעזעת הזאת, נו, זאת שיש לכולם סיוטי ילדות קלאוסטרופוביים ממנה, עם סרט ישן משנת 74' בערך של א-לה החלל החיצון ואחד שמקשקש באנגלית לא מובנת? אז זאתי.
עפנו לכל הכיוונים ונטלי תפסה בהיסטריה את היד של המפעיל במקום את הידית של המושב שלה.
נראה לי שהוא היה די מרוצה.
נטלי ואלי בעלת היד השרירנית.
איי איי איי, בעסה.
כשאני ונטלי עמדנו בתור לברייק-דנסר בפעם המאה, קיבלתי שיחה בהולה ממרי שצווחה בהיסטריה שהאוטובוס שלנו נסע כבר.
ואני, בעלת נתונים גנטיים עם השפעה תימנית, קיבלתי צמרמורת מהמחשבה על תשלום לרכבת כדי לחזור הביתה.
נטלי ואני קפצנו מעל הגדר של התור, וצלצלתי מהר לאחראית אוטובוס. השיחה נשמעה בערך כך:
אחראית: "הלו?"
אליזבת: "האוטובוס נסע??!! למה לא התקשרתם?? איך נחזור הביתה לעזאזל?!"
אחראית: "מה??"
אליזבת: "אמרו שבשש וחצי זזים!! עכשיו חמש וחצי!! למה נסעתם??"
אחראית: "מה? לא נסענו!"
אליזבת: "אבל למה נסעתם!! למה לא התקשרתם? למה הקדמתם?" ואז, בהבנה מהירה, "מה?!"
אחראית: "לא נסענו. האוטובוס השני נסע. אנחנו זזים בשש וחצי."
אליזבת: "אהה. טוב, תודה. יום נעים. ואם יורשה לי, יש לי כאן מישהי קטנה ומתולתלת שעליי להרוג."
ואז רדפתי אחרי מרי בצרחות של זומבי.
השעה שש וחצי התקרבה, ואני נאחזתי במרצפות, ממאנת לעזוב.
אז החלטתי לביים לכולם תמונות פרידה.
ושאר התמונות הן מההמתנה האדירה לאוטובוס.
נטלי.
אמבר ואני. ושוב יצאה לי יד שרירית לאללה.
אליזבת אנוכי חונה במקום אסור.
אלי מהורהרת
מרי ואמבר בפוזה מוזרית
אני בצילום אומנותי של העין של נטלי
הרגל החבולה שלי, לאחר טבח יתושי
הוד מופרעותי, אליזבת המלכותית
ונטלי, שגם לה לא חסר
המכונית המדליקה שאמבר הצליחה לצלם
נטלי ואני
מרי ואמבר
התמונה השאקסית ביותר שלי בתבל, שהשיגה לי הרבה הצעות חברות באתרים שונים
התמונה שמבטאת יותר מכל את "עייפים אך מרוצים"
ושוב, האוטובוס חנה במרחק שנות אור מאיתנו.
אני צריכה לתבוע מישהו.
ניסיתי לישון בנסיעה חזרה, כי הייתי קרועה מעייפות, אבל נטלי השתרעה לה בתנוחה נוחה [רק לה] והתחת שלי נרדם כי לא יכולתי לזוז.
והוא היה היחיד שנרדם.
ולכן, תמונות ההתחרעות הבאות:
מרי הסטלנית
אמבר, סטייל "הגרמלינס" [נראה לי שרק אני ראיתי את הסרט הזה]
מרי שרה "יום יבוא.." אני בחיקוי לא מוצלח של קוביין ואמבר מראה לעולם את נחירייה
כן, זאת אמבר, לא גופה מ-CSI
אני ומרמריצ
ואז נדפקנו
זה הכל. ארוך ומתיש, אבל לי זה עולה יותר. אני זאת שהתקשו לה האצבעות מרוב מקלדת.
יום כחול לכולם!!