לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יומנה של חתולה


סבתא שלי היתה אומרת "אם אין לכם משהו נחמד להגיד -תשתקו".

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


6/2006

תאריך תפוגה


 

מתי זה נגמר? מתי אפשר להפסיק את הדיאטה, הכושר, המתיחות, החיזוקים, המריטות, המייק-אפ,הצבע,העקבים,הפוש-אפ. מתי אפשר להוציא את הבטן ולהתחיל לנשום?  אני כבר לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שנשמתי מלוא ריאותי. מתי אפשר להגיד כוס אמו שיקפצו כולם וככה אני נטורל. עם חמישה קילו עודף ושאריות צלוליטיס, שתיים וחצי שערות לבנות ומכנסיים עם גומי במותניים. אבל לא עם קרוקס, לעולם לא קרוקס. גם לי יש את הגבול שלי. 

 

בחצר ביתו של הכירופרקט שלי צומח עץ תות ענק שנותן פריו בימים אלו. עמדתי תחת צילו ובלסתי תותים מלוא הפה. ממש כמו פעם, כשהיינו ילדים. אבל עוד יותר טוב. עכשיו אני אפילו לא צריכה לטפס. רק להושיט יד.

 

רגע של אושר: להיכנס למיטה לשנ"ץ של שבת אחרי מנגל משובח עם חברים טובים ולחשוב על כל המסכנים האלו שתקועים עכשיו בפקקים של אחרי החג. וזה לא שלא יכולתי להיות במקומם. פשוט עד שנזכרנו כל המקומות השווים כבר היו מלאים. מזל של מפגרים.

 

דרוש/ה בדחיפות: מלווה לטיול בני מצווה למצדה, כולל רחצה בעין-גדי וארוחת "על האש". סדום ונחל ערוגות עלי. למתנדב/ת מובטח אסירות תודתי לעולמי עולמים + טובות הנאה + אספקת גלידה חינם לכל החיים. בבקשה, מישהו?

 

נכתב על ידי , 5/6/2006 12:50   בקטגוריות מילמולים  
101 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

מין: נקבה

MSN: 

תמונה




85,180
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לpussycat אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על pussycat ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)