לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שאין בו ענף לקושש


כינוי:  אבו-ג'יין

בן: 49

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2005

מעורבב, לא מנוער


 

חזרתי זה עתה (מינוס מקלחת ומחטף מזון קצר) מאירוע קורפרטיבי בתל אביב מטעם חברת התעופה הלאומית של הממלכה המאוחדת, ועלי להתוודות שנהניתי עד מאוד, ושזה באשמתי.

 

האירוע היה במתכונת קוקטייל (דהיינו - חבורה של אנשים עומדת/יושבת עם כוס משקה ביד, אולי משהו לאכול גם כן, מדברים באוויר שטויות). לא מסוגי האירוע החביבים עלי, מכיוון שהוא מתבסס על שיחות עם אנשים. אלא שהפעם, בזכות מצב רוח מצויין להפליא, פשוט שוטטתי בין כולם והכתמתי אותם בדביקות קלילה של מלל חסר משמעות. כאן חיבוק, שם טפיחה על השכם; התחנפות קטנה, בדיחה וחיוך. הכל הולך. כמעט ולא ישבתי במהלך כל הערב (ולא רדפתי אחרי האוכל) ופשוט שוטטתי בין הנוף האנושי המשתנה. ונהנתי. מאוד.

 

***

 

מסקנה אחת לפני השינה: אל תתנו שישאלו אתכם שאלות של כן/לא כשאתם שומעים סולו של א. קלפטון. אנשים יחשבו בטעות שאתם מהנהנים.

נכתב על ידי אבו-ג'יין , 17/3/2005 00:52  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בת העמק ב-17/3/2005 12:42



44,964
הבלוג משוייך לקטגוריות: אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאבו-ג'יין אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אבו-ג'יין ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)