אם אי פעם אתקל בדמי הליל ברכב חונה ועליו מדבקת "איך אני נוהג" (ועוד אחת שמבטיחה שירות של 24 שעות), נשבע שאתקשר למוקד ואומר: "ארמ... הוא לא נוהג כרגע. בטח ישן. רציתי שתדעו." אופציה אחרת היא פשוט לכתוב על המדבקה עצמה: "אם לא למדת עד עכשיו, כולנו בבעיה."
למען האמת, אני חושב שכל העניין הזה הוא רעיון מבריק. אני חושב שאשיג מדבקה למחשב שלי: "איך אני מוציא דו"חות..."
***
זה באמת מהיציאה מכביש שש. היה פקק ע-נ-ק-י בואדי ערה (מעניין למה; אין על זה מבזק באתרים המתאימים, בניגוד לתאונה הזאת שכן ראינו בדרך; פרט שלא מוזכר: לרכב המסחרי היה שלט נהג חדש) ועמדנו מאחורי טנדר טויוטה עם מדבקה כזאת, אז פתחתי את הלפטופ והכנסתי את זה.
***
ירושלים נפלאה כתמיד. לקחנו (ההורים ואני) את המכונית. ההורים נשארו אצל חברה ותיקה במעוז ציון ואני המשכתי אל המעונות בשביל לשים שם דברים אישיים כמו צלחות, סירים, מצעים וכן הלאה. החדר נראה בדיוק כמו שהוא היה ביום ראשון. לא נראה שמישהו נכנס אליו. לצערי, לא הצלחתי לדבר עם מישהו מהנהלת המעונות בנוגע לאינטרנט, או להגיע לאוני' עצמה כדי לבדוק נקודות אלחוטיות (שכן באמצע הדרך לשם ההורים התקשרו וזירזו אותי להצטרף אליהם לארוחת צהריים).
***
ארוחת הצהריים היתה ... בסדר. החברה הותיקה (שהיא חברת ילדות של אבא שלי) ובעלה לקחו אותנו לסניף בלק סטיר במוצא. הרבה בשר. אישית, חשבתי שהבשר היה בסדר, הקינוח לא רע בכלל והמלצרית נחמדה עוד יותר. אני לא חושב שאני מסוגל להתמודד עם כל כך הרבה בשר, ולקראת הסוף שלו היה טעם הבשר טיפה טפל. אני מעדיף את המנות שלי בחתיכות קטנות, ורצוי ברוטב.