לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יוצאת מארון הקודש


הבלוג של אשתו של אלוהים: על פמיניזם, אקטיביזם, סוציאליזם, זכויות אדם וחווה, פוליטיקה, חברה, תרבות, חינוך, תיקון ושינוי חברתי
כינוי: 

בת: 48





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2005    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2005

על הברזלים


 

בכתבה בויינט, התראיין בני רום, דובר מע"צ, ואמר כי "גונבים ברזל בכל הארץ בגלל, ככל הנראה, האולימפיאדה בבייג'ין. בסין יש ביקוש ענק לברזל, לריתוך, שמשתמשים בזה לקונסטרוקציות לאולמפיאידה כנראה. כתוצאה מכך התגברו גניבות הברזל, שלטים, תמרורים וחלקי רמזורים. מגפת הגניבות גדלה בשנה הנוכחית למימדים בלתי נסבלים".

 

ואני אומרת, וואלה, איך לא חשבנו על זה קודם. זה בגלל האולימפיאדה בבייג'ין! אין לי מושג כמה זה נכוןשזה קשור לאולימפיאדה, אבל אולי הגיע הזמן באמת לבדוק את העניין הזה של גנבי המתכות. אי אפשר לנסוע בבטחה בכבישים כי עוקרים מעקי בטיחות, או בגלל גניבה של מכסי ביוב. פה אצלנו, ליד הבית, עקרו עמודי תמרורים ורמזורים, השחיתו אנדרטאות בכמה מקומות בארץ וזה נורא בעיניי.

 

מעבר לעבירה הפלילית הברורה, כשמדובר בעקירת אנדרטאות הנצחה, זה עוד יותר מכוער, שפל ומגעיל.

 

 

 

(הייתה לי חופשה ארוכה מהבלוג. המחשב קרס וחיכיתי המון זמן למחשב חדש, כי אדושם לא הסכים לעשות לי הנחות ולתת לי לעבוד על הלפטופ שלו בגלל עומס בתקופת החגים שהסתיימו סוף כל סוף. עכשיו יש מחשב דנדש, והשמחה רבה. אפילו יותר ממה שהתרחש בבית השואבה לפני כמה וכמה שנים טובות. וכן, גם התגעגעתי. חוזרים לשגרה. יאללה, להסתער)

 

נכתב על ידי , 17/11/2005 16:28   בקטגוריות דת ומדינה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אולריך ב-19/11/2005 15:36



108,778
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , משפחתי וחיות אחרות , דת
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאשתו של אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אשתו של ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)