כולי צורחת [את המילים של השירים] ובוכה בהיסטריה ורוקדת [ /M\ ] ומשתוללת במטבח- יש הופעה חיה של אוונאסנס בגלגלצ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא! יש הופעה חיה ברעננה, ואני מפספסת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סמכתי על זה שוקנים לי כרטיס... ופסיפסנו... אני לא כועסת [חס וחסילון!] כי זאת הייתה אמורה להיות מתנה P= אבל אני מאוכזבת כי לא קניתי כרטיס בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אני שוקלת להתאבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוונאסנס, ואני תקועה בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא נסעתי עם לטינוס לרעננה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!? למה?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!
דוגרי אפשר לגמור [אורגזמה, אורגזמה] רק מלשמוע אותה מתנשפת ברדיו... XD
עריכה [כי אין לי כך לפוסט חדש] בבוקר שאח"F- קמתי היום ב20 ל3, תקפצו לי.