 היו לי כוונות טובות, לא רציתי ללכלך, התכוונתי להקיא דרך החלון... אבל הוא היה סגור... |
| 2/2009
פנקס קטן פעם היה לי בחור קצת מוזר במחלקה, כל יום היה כותב לו בפנקס קטן, אף פעם לא נגמר לו בו המקום. הוא שמר בקנאות על סודיות הפנקס ופעם כמעט תלה אליו מנעול (לא באמת. טוב, אולי... מאיפה אני אמור לדעת מה הוא כמעט עשה). חברי המחלקה העלו שלל תיאוריות קונספירציה על תוכן כתביו, בסופו של דבר הגענו למסכנה כי הוא כותב בו את הדרך בה הוא מתכוון לרצוח כל אחד ואחד מאיתנו.
אבל אתם לא תקבלו פואנטה לסיפור הזה.
התכוונתי ליצור הקבלה בין הפנקס המוזר שלו ליומן בית הספר שלי, אותו אני מתעקש לקנות מדי שנה ב9.90, לא מקמצנות (גם מקמצנות...) אלה כי הוא הנוח והפשוט מכולם. בו אני כותב חצאי פוסטים, כתבות לא מוכנות וסיפורים גנוזים ושלעיתים זוכים לעיבוד ועריכה ועולים על גבי דפי האינטרנט. גמאני שומר עליו, אומנם לא בכזו קנאות, אך עדיין, אינני רוצה שיקראו את יצירותיי כשהן אינן ערוכות ולא מוכנות.
אך בסופו של דבר החלטתי שאני לא רוצה שיהיה לי יותר מדי מן המשותף לאותו בחור, אז לא יצרתי הקבלה בין הפנקס שלו ליומן שלי, ואתם לא קיבלתם פואנטה.
ואולי בכלל אני כותב לי איך אני מתכוון לרצוח כל אחד ואחת מכם.
החיוך מוקדש לעדי-היפר שכבר מלא מלא זמן אומרת לי לחייך...

בחייאת אמא שלכם, תראו ערוץ 10, תעלו לו את הרייטינג, שלא יסגרו את הבאסטה החברה המוכשרים האלה...
| |
|