לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שקר החן


Vi Veri Veniversum Vivus Vici - By the power of truth, I, while living, have conquered the universe. לא נפסיק לחלום.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

לא הכל אבוד - 3 תובנות על בחורות


חודש סוער.. לא פשוט.

הרבה טרוף עבר עליי.

למדתי מכל מה שעברתי כמה דברים:

1) אל תאמין לאף אחד -  הכי אהבתי אותה בעולם. כריזמטית, מדהימה, חדה וממוקדת..הבוסית שלי. היא מצידה לא סבלה את השותפה שלי לתפקיד. לאור כל ההתפתחויות בין השניים שככל הנראה הגיעו גם לפסים אישיים.. אחת מהן פוטרה. הבוסית שלי פוטרה.. מסתבר שלשותפה לתפקיד, שסיפרתי לכם עליה בעבר, יש גב מאד חזק בחברה. בקיצור בגלל אינטריגות מחורבנות היא איבדה את מקום העבודה שלה.
כל אחת מהן מסרה לי בדיעבד גירסה הפוכה על השניה..כולל ריכולים עסיסיים. למען האמת אני מעדיף פשוט לצאת מנקודת הנחה ששניהן משקרות.
"ככל שאני יודע פחות - כך אני ישן יותר טוב בלילה".

2) בנות יפות הן לא אטרקציה - אז הנה לכם האמת על ליהיא. שנה היא סחבה אותי על הרצפה, קבעה איתי והבריזה..התחמקה ושחקה במשחקים. איזה זין, הייתי צריך ללכת על הבת דודה שלה, קצת פחות יפה אבל הרבה הרבה יותר מעניינת. נקרא לה סיגל. סיגל, כרגיל, התאהבה בחבר טוב שלי - אבל מה לעשות שזה לא היה ממש הדדי. בין לבין, באיזה פסטיבל לפני חודשיים, סיפרתי לה איך פגשתי את ליהיא ואותה.. ושפשוט עשיתי אנ דנ דינו בין שניהם. והיא אמרה בשיא הטבעיות: "חבל שלא יצאתי אני".. יאמר לזכותה שיש בינינו סוג של מתח שאפשר לחתוך בסכין. מצד שני היא אמרה מפורשות שמי שיוצא עם הבת דודה השניה - בשביל הראשונה הוא מחוק - סוג של טאבו. מה שהופך את כל העסק להרבה יותר מעניין. ומכאן המסקנה: עדיף ללכת על הבחורה הקצת פחות יפה.. ולגלות שם דברים שלא רואים במבט ראשון, מאשר ללכת על הפצצה ולגלות אופי מכוער שאין דבר שיכול איכשהו לכפר על זה.

3) לפעמים האושר נמצא ממש לידינו - לפני כמה חודשים הכרתי מישהי שבעצם הכרתי אותה מתמיד. זה היה במסיבה לוהטת. הבחורה אינה שיא היופי (אולם כבר אז הייתי חמוש במסקנה 2 - ע"ע) אבל הצורה שבה היא רקדה פשוט היפנטה אותי. הבנתי שאני רוצה אותה. עוד לא ידעתי מה בדיוק, אבל משהו אמר לי שאני צריך להיות איתה.. לפני שבוע שוב נפגשנו, שוב במסיבה.. והפעם הבנתי חד משמעית שהיא בעניין. אבל בגלל שכהרגלי שתיתי עראק אשכוליות אחד יותר מידי - שכחתי לבקש את המספר שלה. אידיוט! פאק אני ממש ממש רוצה אותה. קצת יותר גבוהה ממני, רזה, גוף סקסי - חיוך מתוק והכי חשוב, עיניים שכולן טוב. העיניים לעולם לא משקרות (טוב, אולי רק במקרה של ליהיא..). ורק לחשוב שבעצם היא תמיד הייתה שם.. באה לכל מסיבה שהייתי בה ב 7 שנים האחרונות, היא הכירה אותי אבל אני לא הכרתי אותה. אז האושר באמת נמצא ממש ממש לידינו. עכשיו רק צריך לדעת איך לחייג אליה. נקרא לה שלי.

חמוש בתובנות הנ"ל אני ממשיך במסע שלי. נותרו לי 2 מבחנים באוניברסיטה ואז סוף סוף חופש מהלימודים ורק עבודה. עוד חודש בן הדוד שלי מתחתן.. צעיר ממני בשנה הכריש הקטן וכבר תפס לו מישהי רצינית. קטע קטע..

בקיצור חברים, לא הכל אבוד.

כאן הזאב שאוהב אתכם תמיד.

ביי
נכתב על ידי זאב כנעני , 18/7/2007 00:21   בקטגוריות אהבה ויחסים, אופטימי, עבודה, שחרור קיטור  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הלוואי והכל ייגמר


לפעמים חשוב להכיר בדברים שאינם בשליטתינו.. כל מיני פספסוסים קטנים שאנחנו לא ממש מודעים להשלכות שלהם.

 

אם היה לי את הכוח לשנות את מה שעשיתי בעבר, חיי היו נראים אחרת לגמרי.

במרדף אחרי כסף וסטוצים מזדמנים לא השגתי דבר.. אולי קצת כסף...

 

כמה שהייתי רוצה מישהי בחיי עכשיו. מה הייתי נותן בשביל להחזיר את הזמן לאחור?

 

סיכוי אחד למיליון.. מילאתי לוטו. מה שמוזר הוא שהזכיה בסכום המטורף לא תעשה אותי מאושר יותר..הבדידות עדיין שם. ויש דברים שהכסף לא קונה.

 

אם מחר היו שואלים אותי מהי משאלת הלב שלך הייתי עונה בלי להסס: לדעת מה יקרה מחר. ומחרתיים.. או כל יום שיגיע..

 

 

"אילו רק יכולתי להחזיר לאחור את הזמן.. שנינו היינו שוב כאן".

 

לאן השנים ברחו, איך הזמן חלף ולא נשאר ממנו דבר?..

מה עליי למצוא די להרגיש שלם?

 

ווידוי:

 

אני זוכר את היום שבו הכל נגמר, משהו שם, עמוק בתוכי ידע שזאת טעות שעליה אני אשלם ביוקר.. ובכל זאת עשיתי אותה. תחזרי.. אני מתנצל. תני לי צ'אנס - הזדמנות לתקן את מה שקלקלתי.. זה הדבר היחיד שאני מבקש ממך.מסכת הייסורים שעברתי מאז שאינך איתי יכולה למלא דפים של אינספור ספרים.. תני לי הזדמנות שניה. לנסות, ולתקן..נולדתי לך. תהיי את ותני לי את מה שאני מבקש. הזדמנות. אחת.

 

הלוואי ומחר בבוקר אני לא אתעורר.

 






 

 

 
נכתב על ידי זאב כנעני , 9/12/2006 23:56   בקטגוריות אהבה ויחסים, פסימי, שחרור קיטור  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לקפוץ מהגג?


יש משהו מחריד בתחושה שאתה לא שווה שום דבר. עובר ברחוב, סוג של צל שאיש לא שם לב אליו..

לבדידות יש סגולה לכרסם בנו, להפוך אותנו לאפורים.. עד שדבר כבר לא משפיע עלינו.. סוג של אפאטיות תמידית. חי-מת כזה.. לא ממש חי, אבל בכל זאת נושם.חי ברמה הפיזיולוגית, לא יותר מזה.

 

כזה הפכתי להיות, צמח אמוציונלי. אטום לכל מה שקורה סביבי..

חלמתי חלום שבו אני עומד על קצה בניין גבוה גבוה.. מתחתיי אנשים קטנים, ממש נמלים.. תרוצצים, חיים את החיים שלהם.. ואני מעליהם, ממעוף ציפור. משקיף על כולם..ואז בגע אחד אני מזנק. ניצוץ אחרון של השמש והנה אני נופל.

 

התעוררתי שטוף זיעה קרה. ותהיתי אם יקרה לי משהו, מישהו ישים לב בכלל? מי יבוא להלוויה? כמה אנשים יהיו, מה יגידו?.. הפחיד אותי קצת. מסקנה: אני חייב תשומת לב, חייב אדם נוסף בחיים שלי. משהו חייב להשתנות. בדידות זה דבר נורא. לא טוב לי הלבד הזה.תראו איזה מחשבות התחלתי לחשוב.

 

ביום שישי ה 24.11 היינו אמורים לחגוג 6 שנים ביחד...

ביום הזה שתיתי לשוכרה באיזה פאב,..בקושי חזרתי הביתה, רמוס עם דיכאון קליני שרק האלכוהול יכול לרפא.. די.למה אני זוכר את התאריך?..

 

מחקתי את המספר של ליהיא, של המיתולוגית וגם של הדייט הוירטואלי האחרון שלא עלה יפה. מספיק.

את העבר משאירים בעבר, אני רוצה להתקדם.

 

הבנתי שהבחור שקפץ מהגג של עזריאלי בחלום הוא כל מה שאני רוצה שימות בי.. כל העבר הזה. אז הגיע הזמן להשאיר אותו שם.. ולהמשיך הלאה.

פרויד היה מתגאה בי...






 

 
נכתב על ידי זאב כנעני , 26/11/2006 21:49   בקטגוריות אהבה ויחסים, שחרור קיטור, פסימי  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
כינוי:  זאב כנעני

בן: 43

MSN:  צר לי

תמונה




3,367
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לזאב כנעני אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על זאב כנעני ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)