ויש חיות.
חיות מסתדרות בינן לבין עצמן, בלי לומר מילה.
בני אדם, לעומת זאת, לא.
לא משנה כמה דיבורים יעברו בין שני אנשים, כמעט תמיד יהיו מחלוקות, מעטות הפעמים שיש הסכמה מלאה בין הצדדים.
בעדר חיות, כולם מחליפים מבטים ומתקבלת החלטה. בין אם לתקוף, להתארגן לשינה, לנדוד.
אני לא אוהב דינמיקה קבוצתית בגלל הסיבה הזו.
שימו 9 אנשים בחדר, תנו להם להגיע להסכמה בעניין "מי מהאנשים צריך להשאר במקלט האטומי כדי להציל את האנושות" או "איזה ציוד צריך כדי לשרוד בצד המואר של הירח עד שהחללית הצלה תגיע"... תתקבל אותה תוצאה אם תשימו להם בחדר טלויזיה בלווין, שלט אחד שמחובר לשולחן באמצע החדר ותתנו להם להחליט איזה ערוץ רואים.
אם כולם יהיו מאותו זן (כמו להקה של זאבים, עגורים, נשרים) - התוצאה תגיע מהר, ותתקבל בלי הרבה עימותים.
חבורה של גברים תמצא את ערוץ הספורט ותהיה להם אולי התלבטות בין גביע אירופה לאיזה משחק עיקרי בליגה ב'.
חבורה של בנות, סביר להניח, תתביית על ערוץ הטלנובלות.
ילדים בשלב ההתבגרות היו ננעלים על ערוץ הסרטים (מחלקת פעולה) וילדות היו צועקות עם כל שיר בתיכון השיר שלנו.
אין לי את זה, אני לא זורם עם כולם, אני לא אוהב להתעמת עם אחרים. אני אוהב את הבועה שלי, את החברים שלי ואת המשפחה שלי.
יש לי חוש טכני לדברים, יכולת ללמוד דברים חדשים ולהפנים אותם.
אני אוהב סדר בדברים, עבודת צוות ועבודה בארגון, לדעת שיש מישהו מאחורי, מישהו שדואג לי.
אני לא אוהב לקחת סיכונים, כל (רוב) הדברים שאני עושה - עוברים עיבוד (אפילו מינימלי)
יש לי פחד גבהים, פחד במה ופחד ממחטים.
אני לא מתכוון לעשות בנג'י, למרות שהחוט מאובטח ומחכה לי רשת למטה. גם לא צניחה חפשית עם 39 מדריכי צניחה ותיקים ומנוסים מסביב.
אני יכול לעמוד מול כל המחלקה בעבודה ולספר להם את כל הבדיחות שאני מכיר עד שכולם ישפריצו חלב / שוקו / קפה שחור מהאף, אבל אני לא אעשה את זה.
בדיקות דם - לא רציתי להגיע לזה אפילו, אבל אין ברירה.
לזרוק איזו בדיחה (שחורה או עצמית) כדי לשבור את הקרח זה טוב, אבל לא להצחיק יותר מדי את הגברת שמתקרבת ליד שלי עם מחט ביד, אפילו אם זה גבר.
אני מעדיף שיהיה מישהו מבוגר מספיק בשביל לצבור נסיון בדקירות כאלה, אבל לא זקן מדי עם ידיים רועדות שברגע שהמחט בפנים - יתחיל לחפור לי.
אני לא אוהב לקחת סיכונים, אני מעדיף לעבוד לאט ובטוח, לתכנן קדימה, בלי הפתעות.
אבל כל תכנית היא בסיס לשינויים... וכל סיפור גדול מתחיל בצעד קטן כזה שנמצא על הגבול בין המסלול הבטוח לתהום האין סופית...