Disclaimer: אין בשורות הבאות כדי לנסות ולגרום לאיש לעשות מעשה הנוגד את חוקי המדינה, או את היותה מדינה דמוקרטית ויהודית.
יש לי סטארט-אפ, רבותיי. סטארט-אפ מנצח. אני לא מדבר על שטות כמו צלחות חרסינה עם תמונה של אוסאמה בין-לאדן, או לוחות שנה לזכר יאסר ערפאת. אני מדבר על משהו מנצח, עם קהל מוכח.
מה אנשים רוצים הכי בעולם? בריאות, ושיהיה להם טוב. מיד אחר כך? שלאנשים שהם שונאים יהיה רע. איך הכי רע? שהם ימותו, כמובן (אלא אם מדובר במישהו שסובל, והסבל שלו יותר גרוע ממוות, אבל את זה נשאיר לדוברי האידיש). ואיך מביעים בדרך יהודית חמה ואוהבת איחולי מוות למישהו, נניח ראש ממשלה?
www.pulsadenura.com - "שתמות, אמן" באינטרנט. אפשר לשלוח דרכנו איחולי מוות בייסורים קשים, אפשר להזמין חולצות pulsadenura, אפשר לשלוח לאנשים הביתה את נוסח התפילה (מקבילה דתית למשלוח שלושה קליעי אקדח במעטפה), אפשר אפילו לארגן פולסא קולקטיבית אינטראקטיבית. נניח, לראש ממשלה שמקצץ תקציבים לישיבות. מהיום לא צריך להתקבץ במקום אחד - אפשר לעשות את זה דרך הרשת. אין סיכונים שיתפוס אותך השב"כ, אין אי נעימויות של פרסום שמך (או תמונתך) ברבים, כל פולסא בדולר, לא כולל עלויות משלוח דואר.
סיפורי הצלחה "אביגדור אסקין, פעיל ימין, אירגן פולסא עבור יצחק רבין, ראש ממשלת ישראל. ארבעה חודשים אחר כך, רבין נרצח. פולסא-דנורה דוט קום. מנהיגים מתים על זה."
אני מתארגן להקמת הסטארט-אפ.