לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Unlock Your Imagination


"פיאו... פיאו" ביטוי נפוץ בסלנג של בני ארבע שמשמעו – "אנא, אדוני, הרם ידיך פן קליע מאקדחי הוירטואלי יפלח את מוחך האקטואלי"


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

6/2008

מסיבה


"אני שמח שהגעת. בוא, כנס, שב על הספה." אמרתי, וסגרתי את הדלת אחריו. הוא נכנס באיטיות, נתקל בכמה קישוטי-יום הולדת עצובים על הרצפה, כמעט ומעד, אבל הצליח לבלום את עצמו. הוא ניקה את מקומו מעוד כמה קישוטים והתיישב. התיישבתי לידו ובהיתי ברצפה שנחה לה מתחת לרגלי.
"נו, אז איך היה?" הוא שאל. "באו הרבה?"
הנהנתי לשלילה. רק אז, הבנתי שאני עדיין עם הכובע המגוחך של ימי ההולדת. כשניסיתי להורידו, החוט שלו נקרע.
השתיקה נמשכה קרוב לחצי שעה. מדי פעם פלטנו כמה מילים, אבל גם הן נזרקו אל האויר בסתמיות שלא היתה מביישת את טקסי יום העצמאות באור יהודה. בסוף, הוא קם לעזוב. באיטיות, עם חיוך עייף, הוא חצה את החדר. חיבקתי אותו, עם הטפיחה שהוא כל כך אוהב, ונפרדתי ממנו.
"מזל טוב", אמרתי. הוא ענה תודה, וסגר אחריו את הדלת.
נכתב על ידי Naugrim , 6/6/2008 19:58  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  Naugrim

בן: 36

תמונה




3,975
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , משוגעים , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לNaugrim אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Naugrim ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)