לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

No one can lie, no one can hide anything, when he looks directly into someone's eyes." - Paulo Coelho"

Avatarכינוי:  Smog

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2008

מתחמם


ווליום היה בסדר. כאילו, היה כיף וכל זה, אבל עם זאת היה מטונף. מאוד. זו אומנם חוויה של פעם בשנה, אבל אצלי זה...פעם בחיים?

אין פה הרבה מה להרחיב ממש. האמת שהתמקמנו באזור די טוב, ממש על החוף. הבעיה הייתה שבאנו בצהריים, כבר לקראת שקיעת השמש ולא ממש חשבנו עליה באותו זמן. היה ריק שם, פחות או יותר, אז למה לא בעצם? אז עשינו טעות. לא נורא, לא קרה שום דבר חוץ מזה שכמעט "התאדנו". חח.

ההופעה של עברי לידר הייתה מדהימה ובכלל, כל שאר ההופעות היו מעולות. למרות שהיה חם ומסריח (מבחינת ריח) והרבה אנשים היו פשוט ג'יפה, וככה בעצם ניתן לראות אנשים כמו שהם באמת, בערך... ולמרות שהיה ממש ממש חם, הייתי עם חברים שלי. ונהניתי. :}

מסתבר שעכשיו בערך כל העולם יודע שעברתי דירה. זה פשוט מדהים עד כמה מהר אנשים מפיצים דברים. ידעתי שזה עובד ככה, אחד יודע ואח"כ גם כל השאר. אבל מהר עד כדי כך? ולא, אני לא מדברת מבחינת המורים. באמת.

אז... עכשיו תל אביב. זה מגניב כזה.. בערך. כאילו, עכשיו קצת רחוק לי מהבצפר וצריך לקום מוקדם יותר ולמהר יותר בבוקר, אבל לא נורא. הקו הזה מגיע מהר, אז זה לא כזה בעייתי.

בכלל, אם כבר מדברים על בצפר, אני נזכרת בנאום של המנהלת שלנו שנה שעברה;"אנחנו לא נהיה כמו בליך!! אנחנו לא נהיה בית חרושת לציונים!!".

עלק.

על מי את מנסה לעבוד בדיוק?

כרגע, יש חמש כיתות ט', חמש כיתות י' ושלוש כיתות י"א. זה מה שידוע לי כרגע. זה פשוט מטורף הדבר הזה! הבניין המסכן שלנו לא מסוגל להכיל את כמות התלמידים הזו! זה ממש פיצוץ אוכלוסין מה שהולך שם! מה היא חשבה לעצמה בכלל? זה פשוט מטורף מה שהולך שם, הכל עמוס יותר מפעם, באמת באמת עמוס, אי אפשר לזוז... שלא נדבר בכלל על לנשום ולהתקדם בצורה נורמלית ויציבה במסדרונות. כל פנייה שלי לאנשיהו יש פרצוף חדש. לרגע כבר חשבתי שהגעתי לבליך.

טוב, אין ממש מה לספר חוץ מזה.. הכל עמוס כזה. מסיימים מאוחר יותר. שום דבר חדש.

וזהו. :)

לילה טוב שיהיה, ושנה קלה לכולם

 

נכתב על ידי Smog , 3/9/2008 23:18  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



26,284
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מתוסבכים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSmog אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Smog ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)