אז אחרי הטיול, הלכתי למשמרת לילה, ואז חזרתי הביתה והתפגרתי למיטה. בדרך כלל, אחרי משמרת לילה, אני ישן עד 12-1, וקם לאיטי, כך שבשעה 4 בערך אני כבר מסוגל לזחול מהמיטה ולעשות משהו עם עצמי. היום פתחתי את עיני רק בשעה 4.20... ולא יצאתי מהמיטה, מלבד טיול קטנטן לשליחות בעיר שהבטחתי לעשות בשביל חבר (כבר לפני שבוע, אני כל כך עצלן), עד השעה 8 ומשהו, כשחבר שאל אותי אם בא לי לקפוץ איתו לבקר את החבר שלו שעובד לא רחוק מהבית שלי. אז דידיתי שוב למטה עם ברכי הכואבת, הלכנו לבקר אותו וכשהוא סיים לעבוד הלכנו לאכול.
משם הלכנו לשתות קפה אצל חבר אחר, שחולה קצת, וישבנו והתקשקשנו בערך שעתיים. השעה הייתה כבר 1.30, אוטובוסים אין בנמצא פה, אז ירדנו לכביש ראשי לתפוס מונית. הגעתי הביתה, נכנסתי למיטה ומאז אני פה, מנסה להירדם. משום מה, בלילה תמיד מגיע לי מאנצ' היסטרי, אז ירדתי על חצי חבילה של עוגיות שאמא שלי שלחה לי לפני שבוע כמשלוח מנות, בדואר. כזאת חמודה :-) העוגיות לא היו משהו, אבל בכל זאת חיסלתי כבר חצי חבילה לפני שנחנקתי לחלוטין. תבינו, אלה עוגיות שהכי אהבתי כשהייתי קטן - אז קראו להן 'תירוש' - זה מין ביסקוויט בצורת חצי עיגול, מצופה בצד אחד משוקולד. אבל משום מה, זה לא טעים כמו פעם. אני מזדקן.
ישבתי וטחנתי עוגיות בזמן שקראתי שטויות ברשת, בבמה חדשה, בישראבלוג, בגוגיי, דיברתי במסנג'ר עם איזה חבר שסיפר שהוא יגיע לפה לסופשבוע בקרוב (ביקשתי שישאיר את בן זוגו בבית (-;), שוטטתי באטרף, קראתי בוויקיפדיה על שטויות שקשורות בהומואים, מגדר, מיניות וכו', ראיתי טריילרים של סרטים חדשים, ניסיתי למצוא איך להוריד אותם, ובסוף הגעתי לפה כדי לכתוב את עצמי לשינה (המונח הזה לא מתּרגם טוב לעברית, בעסה).
עכשיו אני כבר שומע את הציפורים של הבוקר מצייצות, מה שאומר שהזריחה מתחילה. אם היא הייתה מרשימה מהחלון של המרפסת שלי הייתי יוצא לראות, אבל אני אראה רק בניינים, אז חבל על דלקת הריאות שאני אחטוף. ולהשתעל יכאב לי בברך. השעון כבר מכוון לשעה 9, כי אני צריך לקום לאוניברסיטה - יש לי שיעור ב-12 ואני צריך לעשות שם עוד סידורים לפני זה. אני אסיים ב-4, ואלך לישון עד שקבעתי לקפה עם חבר.
טוב, העברתי עוד כמה דקות ואני מרגיש את הפיהוקים מתקרבים. הנה, איך שכתבתי את זה יצא פיהוק ענקי. אני אלך לעשות את מה שעוזר לי להירדם הכי טוב, סקס עם האדם שאני הכי אוהב בעולם, אני.
לילה(?) טוב ישראבלוג, בוקר טוב ישראל. שיהיה לכולנו יום מצויין.