אני חוזרת לגור עם ההורים.
זהו זה. אני כבר ביום השני של השבוע האחרון שלי כאן בקיבוץ.
מצד אחד הקלה גדולה ושימחה על עצם היותי מתברגנת מחדש
מצד שני כבר מחלחל געגוע לחיים הפשוטים שאפשר לחיות רק בקיבוץ.
מא יצא ממני בסוף? ימים יגידו...
בינתיים נרשמתי ללימודי עיסוי רפואי עם שאיפה לשנה שלישית של רפלקסולוגיה
כרגע זה מדבר אליי.
כבר שלחתי קורות חיים למספר הצעות עבודה ומחכה לראות אם יחזרו אליי.
במשך השבועים האחרונים היו 2 לילות בהם ישנתי לבד. כל שאר הימים היו לי אורחים. (לירן ובתאל עמית וזקס שירן ואביה עמית וזקס אמא אבא ורעות עמית וזקס...) הלילה אני גם ישנה לבד אבל מחר כרמל עדי וזהורית באות עד יום חמישי וביום חמישי תמר (נכון לעכשיו לפחות. מה אני אעשה?! אצלנו עד שזה לא קורה אי אפשר לדעת) ואז בשישי חזרה למרכז. לתמיד. נכון לעכשיו לפחות.
חוששת. שמחה. נרגשת.
יום שלישי יוצאים כל הצוות לכבודי. הבאתי בגדים של מרכז במיוחד למאורע. שמלה קצרה עם סנדלים שחורות. והכנתי את כל המתנות (גם לצוות וגם לילדים). ניסיתי בשבת לדמיין את הפרידה שלי מהילדים ולא הצלחתי. זה לא מסתדר לי. זה גם עצוב. אני אוכלת איתם מקנחת להם את האף מעירה אותם רוחצת אותם מרדימה אותם צוחקת מדברת מספרת מחבקת מנשקת משתוללת שוחה מטיילת מציירת אופה ופתאום ביום אחד הכל יעלם. זה פשוט לא מסתדר.


אני מסכמת כאן תשעה חודשים. כמו הריון.
רק שבמקום תינוק אני יולדת חופש והרבה תובנות על החיים ועל עצמי.
גאה בעצמי על האומץ ושמחה שלא וויתרתי ומאושרת שהגשמתי חלום.
תם ונשלם.
(והתמונות האלו הן לא פשוטות כמו שזה נראה! לקח לי חצי שעה להושיב אותם עד שכולם יהיו מרוצים ומשהו כמו 17 צילומים עד שהרוב יסתכלו למצלמה ולא יחטטו באף)