לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 

צמח בר


כינוי: 

בת: 57





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2006

זהו ש...


גם סושי יכול להשביע עד אפס מקום.

 

הידעתם?

אונאמי, זה כמו צונאמי, אבל חביב יותר.

 

אגאדישי (זו המנה הזו עם הטופו טמפורה, ופטריות וצנון, ברוטב סויה ועוד משהו, נפלאה!!!!);

אבי טמפורה (הלא איני יכולה בלי מנת קלאמרי לרפואה);

זה כפתיח.

 

קונוס קריספי סלמון סקין,

קונוס סלמון,

רול אינסייד –אאוטסייד סלמון,

אחד כזה עם טונה,

ניגירי סקלופ

וכזה של סלמון,

אינארי (אונארי? אונירי?)? ספישל עם סלמון, ביצי סלמון, מלפפון, צנון, ואני לא זוכרת מה, אבל זה היה נפלא.

ועוד שני קונוסים, של צלופח טמפורה (או שזה היה שרימפס?) ושאר מיני ירקות ורטבים.

 

לסיכום, זה, זה, וזה היו הכי טובים, גם ההוא, והמה שמו.

 

מלאבי שמנת עם רוטב פטל בר (או שזה היה דומדמניות? או אוכמניות?), בכלל לא קשור לאוכל יפני.

 

עכשיו בטני מרופדת קשות, ומוחי דליל ממחשבות.

נכתב על ידי , 22/10/2006 23:20   בקטגוריות הדברים הקטנים האלו שעושים את החיים לשווים  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 40 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצמח בר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צמח בר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)