 "האור בקצה המנהרה יכול להיות הרכבת שתדרוס אותך" |
| 1/2009
קופסת הזכרונות. פותח את קופסת הזכרונות, סתם כי מתחשק להיזכר ברגעים מהעבר, לראות מה השתנה, להתענג על כל רגע שנגמר.
פותח את קופסת הזכרונות, עטיפה של "אנרג'י" ישן עם משפט מגניב, ענף דק מתקופת האביב, חרוז משיעור פיזיקה שהמורה נתנה לי וספר "טיפים לסקס" שקיבלתי מגלי.
פותח את קופסת הזכרונות, סדרת צ'ופרים רשומים בטוליפ מהקורס המסכם, פאצ' גדודי שיצא מדהים! ברכה מאירוס לראש השנה וסינר כזה שאוכלים איתו ילדים בני שנה.
פותח את קופסת הזכרונות, ציטוטים מדהימים עם משמעויות עמוקות, או סתם מילה וחצי שמגלגלת כמה דמעות, צ'ופר ברגע על סוגשל קוביה, כתר מאז שהוכתרתי כ"מגניב ההנהגה".
פותח את קופסת הזכרונות, דיסק אחרי המפגש הראשון עם נעמי, 3> כרית של שרק ש"דומה לי!", פסלון אוסקר "הכי פעור", מברשת שיניים בתוך ניילון שעדיין סגור.
פותח את קופסת הזכרונות, שרשרת עם המזל שלי שקניתי באילת לפני 3 שנים, סיכה מאיזה טיול של סיירים צעירים ואפילו כמה פוסטרים של אנשים מעניינים.
זכוכית מגדלת, נוצה, מראה, מסרק, עט, כוכב, משרוקית, צדף, מבחנה ועוד הרבה..
פותח את קופסת הזכרונות, סתם כי מתחשק להיזכר ברגעים מהעבר,
לראות מה השתנה, להתענג על כל רגע שנגמר.
*** *** *** *** ורק כי זה מצחיק אז אני חייב: היינו צריכים ליצור שיר מהמילים קיבוץ, קרינה, לונה פארק, מזל בתולה, סינים, המבורגר, עששת וצ'יקמוק כשקיבוץ זה נושא השיר. זה מה שיצא:
"בקיבוץ שלנו בשבוע שעבר פתחו לונה פארק מדהים יש בו קרינה מהאנטנות ומלא עובדים סינים מוכרים המבורגרים למזל שהיא בתולה שיש לה עששת מצ'וקמקת ומגעילה."
| |
|