לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


?Do you have the time to listen to me whine about nothing and everything all at once

Avatarכינוי:  Shunkerbell ;D

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2007    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2007

הצטברות - שוב. חפירה חופרנית לאמיצים, ראו הוזהרתם


וכמובן שאני אכתוב על המפגש מעריצות בעזריאלי, כדי להתפטר מזה כבר.

 

אהצ'אן או בדודה לא יכלו להגיע, אז נסעתי לשם לבד. כאילו, אמא ליוותה אותי עד לגג והשאירה אותי שם XD היה כלכך קשה להתמצא בין כל הבנות [בין כל הפקאצות-וונאבי-פריקיות, יותר נכון], אבל בסוף הגעתי ליעד המבוקש - לתוך זרועותיהן של קטייתי, ענת ופוקע ^^ כאילו, חיבוקים XD נו, השפה "הגבוהה" שלי. לא שלי - של הפיצול! קטיה אוסרת עליי לקרוא לו קירא, כי הוא לא אלים עד כדיי כך XD אני צכה למצוא לו שם, וזה לא יהיה ששון.

 

פגשתי עוד כמה בדרך [חיבוקים X3], עטר, לאה שכלכך רציתי לפגוש, ורחל שאני כלכך אוהבת, ולרה, וויקי ואוקסנה XD וגם מיכ, שמעצבת מדהים~ ואור ותיקיה המדהימים ^^ ועוד בנות קומונה שלא הכי התעניינתי בלהעביר איתן את הזמן~ ואני לא אומר כאן דברים שאני חושבת >> מפתיע.

הרגשתי דיי לא שייכת, כי בכל זאת הייתי קטנטונת כזו נטולת פירסינג / איפור / כתובות קעקע שאומרות "Tom fick me!" וכאלה. לפחות היו את האנשים שאני אוהבת וכיפלי איתם, אז בסה"כ לא הרגשתי לבד ^^

דיי חיפשתי אנשים לקשקש להם על הבלונים, על הבלון של עטר התנחלתי, עד שבסוף לאה נתנה לי לקעקע אותה כולל חתימה ביפנית LOL או כמו שהיא אומרת "הבנתי הכל D:?" לאה, רוצה לפגושותך שוב~

ניסיתי להידחס יחד עם כל הבנות בתוך הסככה [או כמו שענת קוראת לה - פגודה XD], שבטח נבנתה בימי הורדוס למטרות טבח.

כלכך התפדחתי לשיר ולקפוץ XD

והצלם הזה נחנק בתוכנו X_X

אח"כ הוא צילם את הבלונים שהפרחנו, והתמזל מזלם של כמה פועלי בניין שצדו כמה XD

 

הלכנו לאכול, ואני עשיתי את הדבר הכי חכם שאי פעם עשיתי - קניתי שניצלים בשינטו! ולא סושי. אני מרגישה חכמה.

אוקסנה ואני התיישבנו ליד שולחן מג'וייף איפושהו שם. היא שאלה אותי אם לא כואב לי להרוג ככה חיה. אני לא צמחונית, אני חובבת בשר מושבעת. מה גם שקניתי אותה מתה XD אוקסנה לקחה קטשופ מהמגש הנטוש מולנו והשאירה לי קצת, וגיליתי ששניצל יפני זה ממש לא טעים עם קטשופ XD בדרך כיבדתי גם את ענת, פוקע, ומיכ בבשר, ואת קטייתי בנבטים שהם תקעו לי שם X_X

ובגלל שלקטייתי-פוקע-ענת-מיכ-לרה הייתה שיחת מנהלות, ישבתי לי עם עטר בצד ודיברנו על כל דבר אפשרי XD היא הראתה לי תמונות מהכי גאים שיש, אני הראתי לה תמונות של אנ קפה XD ואז השמעתי לה קצת באמפי. ואז הלכנו יחד לשירותים XD בכל מפגש אנחנו הולכות לשירותים, משומה XD [נטשה טוענת שיש לי משו עם 'XD'].

 


בשלב מסויים חזרנו לגג. עטר ואני החלטנו לעשות מעשה נועז, וירדנו לחפש בננות! כדי לקשקש עליהן ט"ה וכאלה <:

אז ירדנו למטה, ובאיזה דוכן שייקים מצאנו בננות *-* אז ביקשנו מהמוכר בננה, והוא אמר לנו שבצד יש בננות ושניקח משם.

אז אחרי שהשפרצנו על איזה הודי נחמד צ'יקלאווין בננות, עטר גילתה יכולות מדהימות בתלישת בננות! יצאנו משם עם ארבע בננות וכשהלכנו להודות למוכר, הסתבר שהוא הרשה לקחת רק בננה אחת XD אבל הוא לא בכה על חלב שנשפך, ועלינו לגג בחזרה [עם שתי בננות כל אחת, תחשבו בעצמכם על התגובה של האנשים כשפיזזנו לנו "יש לנו בננות! ישלנו בננות!". אז נכנסנו לגג, ועטר שלפה את הטוש שלה בזמן שאני הלכתי לחפש את קטיה - ומכיוון שלא מצאתי אותה חזרתי אל עטר ובדיוק הגיע לשם איזה איש אבטחה וזעם כי הוא חשב שהיא מקשקשת על המעקה - למרות שהיא בכלל לא עשתה אתזה! הוא הגלה אותה מהגג ואסר עליה להכנס - אז פשוט הלכתי יחד איתה. זה היה ממש לא נעים ._. ישבנו לקשקש על הבננות מחוץ לגג, ובזווית העין קלטנו את קטיה, ענת, מיכ ופוקע, קלרה שהצטרפה אח"כ, שי ולרה [לא שכחתי אף אחת?] מתראיינות אצל ראש1 #$&%$ גאד, פספסתי אתזה שוב ;; הן נקרעו מצחוק למראה הבננות [אני מניחה שהגזמתי? ._.]. התיישבנו שם, ודיי ניסיתי לתקוע משפטי חוכמה בתקווה שהם לא צוינו קודם ולא ממש הלך לי X: פעם הבאה.

 


טוב, החלק של המפגש לא היה הכי מעניין, אם לומר את האמת.

החלק היותר מעניין היה ההליכה לדיזינגוף סנטר עם קטיה, ענת ועטר ^^ היה ממש כיף עם עטר. דיברנו כלכך הרבה, ועל כל דבר אפשרי. הלכנו זו לצד זו ודיברנו ודיברנו. גיליתי את עטר, כמו שאומרים <: בדרך עצרנו באוזן השלישית ועטר השיגה דיסק של מיקה, והתחנה הבאה הייתה דיזינגוף. המתוכנן היה לפגוש את ניצ ויונתן שם איפושהו. קטיה וענת אבדו לנו איפושהו, והיינו במרדפים אחריהן XD במהלך המרדפים האלה אמרתי לעטר שאני מוותרת על קניית מנגות - עד שהגענו לקומיקאזה.

 

*נועמ רצה לכיוון קומיקאזה וסורקת את הספריות*

עטר: "לא אמרת שאת לא קונה יותר מנגות? XD"

 

לא קניתי, רק הסתכלתי ^^ זה הולך להיות קשה נורא ;;

 

עד שנשברו לנו הרגליים והתיישבנו לחכות לענת וקטיה.

הן הגיעו, ובדיוק אחריהן הגיחו מהצד ניצ ויונתן - הסתערתי על ניצ בחיבוק, ויונתן נעמד שם בצד XD טוב, זה באמת היה קצת מביך.

 


קטיה ענת ועטר נאלצו ללכת, אז המשכתי בדרכי עם ניצ ויונתן~ עשינו את דרכנו בחנויות בדים-לקים-תכשיטים ודעתו קצת נטרפה עליו [והיי, זה נדיר בשבילי להיכנס לחנויות בגדים ותכשיטים!]. עשינו סיבובים בקניון עד שניצ נזכרה שישלה בייביסיטר, ואחרי שדעתי נטרפה עליי כשראיתי חולצת ט"ה בUFO ולא קניתי, יצאנו משם~

 

עשינו את דרכנו לכיוון הכביש, עד שאמרתי שיש בסנטר חנות קימונואים וניסיתי לגרור את יונתן לשם ובדרך את ניצ. לקניון לא נכנסנו כי ניצ אמרה שאינזמן, אז נכנסנו למונסטון XD גאד, זה היה מצחיק. התפקצצנו לנו בין כל הורוד ולבסוף - ב10 שקל, קניתי לי צ'ופסטיקס קיטי לבנים 33333>

ובלהבלהבלה, הגענו לאוטובוס. ובגלל שפיספסנו את התחנת רכבת - המשכנו כל הדרך עד לפ"ת. ירדנו בקונדיטוריה של אמא של ניצ והיא כיבדה אותנו בבורקסים ובאייס קפה [משומה שתיתי מים OO], ואז החלטתי שאני רוצה לטעום מהאייס קפה.

"ניצן, תעזרי לי אני לא מגיעה לברז"

ואני כן צ'יבי! אולי לא חמודה במיוחד, אבל נמוכה ברמות הקשותXD

 

ואז, הגיע הזמן ללכת - אז סבא של ניצ לקח את יונתן לתחנה המרכזית [והוא סבל שם! היה שם חשוך ושורץ זקנים שיכורים וחנויות רוסיות נידחות XD]. אבא בא לקחת אותי מהמק', וכשהגעתי הביתה והתקשרתי ליונתן התברר שהוא עושה סיבובים באגד בכל פ"ת XDDDD ובמהלך הנסיעה, הסבירו לו על ההיסטוריה של פ"ת ואפילו על הרופא שיניים שלי OO:! מסכן. ואיפה הוא ירד? בקונדיטוריה של אמא של ניצן XD הוא עלה על איזה קו וחזר חזרה לירושלים XD הרופא שיניים שלי יהיה מפורסם וישתלט בגופו על כל מרפאות השיניים בארץ!

 


ממש נהנתי באותו יום ^^ חבל שנשארו לי רק שבועיים. לא הספקתי כמעט כלום.. והמבחן מעבר ב23. צריך להתקשר לקברן ;;

 

לילהטוב~

 

 

נכתב על ידי Shunkerbell ;D , 17/8/2007 21:08  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ~Chan's My Name ב-18/8/2007 22:38



5,311
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אהבה למוזיקה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לShunkerbell ;D אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Shunkerbell ;D ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)