לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

האם תחזרי?


כשחסרה מילה טובה בקטע, הוא מאבד את הטעם שלו.

Avatarכינוי: 

בת: 32





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

3/2008

שלמות


אי-שם, במקום כלשהו, הרחק מכאן, שוכנת שלמות.

אפשר להציג אותה בתור מלאך; הדבר היפה ביותר שראית מעודך, משהו שאי אפשר להגדיר במילה וגם לא במליון. אפשר לתארה בתור המקום הכי שליו בעולם; ירוק או מדברי, מפלים או נהרות, גבעות או עמקים. אפשר לתאר אותה כמוזיקה ערבה לאוזניים או כהמצאה חדשה. שלמות. שלמות שהיא הכל ולא כלום באחת. לא תמצא אותה לעולם, גם אם תארוז תיק גדול, תניף אותו על גבך ותצא אל השבילים הפתוחים. זו נטייה שלה, של שלמות, לברוח מפני אלו שמחפשים אותה. היא כמו אשליה, מיתוס. לעולם לא תדע אם היא אמת או סתם חלום רטוב שהזית במהלך שיעור משעמם במיוחד.

זה לא מונע ממנה להיות השאיפה הכי גדולה שלך, או של כל בן-תמותה.

היא תופיע  בחלומותיך הכמוסים ביותר, תלחש מילות פיתוי באוזניך כשלרגע תשקע בהרהוריך, תרדוף אותך בכל שתעשה ולא תניח לך להשלים עם העובדה שלעולם לא תוכל לגעת בה.

אתה מביט בשלמות מבעד לקיר זכוכית אטום והיא מחייכת אליך חיוך מתגרה; ילדותי-רומז כמו שרק שלמות יכולה לחייך. היא מושיטה את ידה אליך, וכשאתה מושיט את שלך, היא מתפוגגת, מתרחקת וצוחקת. יש לה צחוק פעמונים שמוציא אותך מדעתך.

לעולם. לעולם לא תוכל לגעת בשלמות.

נכתב על ידי , 12/3/2008 17:46   בקטגוריות סיפרותי, מומלצים, אהבה ויחסים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




7,182
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , מתוסבכים , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להמילים של דולצינאה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על המילים של דולצינאה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)