לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

באה לבקר. בלוג לביקורת טלוויזיה


לך תבין: אנשים לא מגיבים, אבל הקאונטר רץ כמו משוגע. כנראה שיש לו תוכניות

כינוי: 

מין: נקבה

Google:  rav.aruzit



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2011

דנה קמה, דנה יצאה, מה קרה?


אם יש משהו שהישראלים אוהבים לעשות זה לחבוט בעצמם. בלי שאף אחד מחוץ לגבולות המדינה ישמע או יבין (מי כבר מדבר עברית), אנחנו מודים שאנחנו דוחפים בתור, מדברים בקול רם, חסרי סבלנות, לא מקפידים על נימוסים, ומשתדלים לא לצאת פראיירים. הומור מילואימניקים מתקבל בהבנה, ורובנו לא בוחלים בהומור גזעני בנימוק שאנחנו יורדים על כל העדות באותה מידה. אבל מה, אנחנו יודעים להתגייס חברתית, עוזרים אחד לשני כשצריך, נדבקים לטלוויזיה אם קורה משהו, ולהבדיל, עושים יופי של מנגל ביום העצמאות (תמיד אחר כך יש כתבות באותה טלוויזיה, על כל הזבל שהשארנו מאחורנו).

בשנים האחרונות יש לנו עוד תכונה אופיינית - אנחנו רואים "האח הגדול". ושם, כך אנחנו מאמינים, יש רק ישראלים טובים. אולי עם פיוז קצר, אבל טובים. גם המשתתפים, גם צוות ההפקה, כולם אמורים להיות מהוגנים, מנומסים, סבלניים. הכי בסדר בעולם. כאילו נחתו שם ישראלים מיובאים מכוכב אחר, מייד אין ספייס.

ואם אחד מהמיובאים האלה - ועוד מישהו מצוות ההפקה! - חס וחלילה מתנהג כמו ישראלי מצוי*, אוהו איזו מהומה אנחנו מקימים. כמו שישראלים יודעים. להפגין על תוספות היוקר בירושלים - לא נבוא. הפגנה נגד העלאת מחירי הדלק ברחבת מוזיאון תל אביב - אולי אחר כך. אבל שמישהו יגיד משהו סקסיסטי על אישה שמשתמשת בהופעתה החיצונית, ואף מגדילה ועושה ומחצינה אותה - זה מקפיץ לנו את הפיוז במיידית.

אני יודעת, זה לא עמדה פופולרית, ובתור אישה אני אמורה לקחת את הצד של דנה רון. אבל מה בסך הכל עשה יורם זק? התייחס באופן מיני למישהי שמשפריצה מיניות החוצה, ברמה שגרמה לי בכל שידור חי לפחד בשבילה שייפול לה הסטרפלס. אני חושבת שנשים לא יכולות להיתמם: לצעוק (במעשים) "תראו אותי", ואז להגיד "אל תתייחסו אליי".

אגב, דנה רון עצמה לא אמרה שום דבר כזה. אלה הצופים שעשו בשבילה את העבודה. היא עסוקה בלהצהיר מעל כל במה שהיא לא קיבלה כסף מקשת כדי לשתוק, אבל אף אחד לא מאמין לה - ולכן עדיף לה להיעלם קצת מהזרקורים. הסברה הרווחת היום היא שהיתה איזו קומבינה בינה ובין בן זוגה, לבין הפקת האח הגדול וקשת. הסכום שמדברים עליו: 400 אלף שקל. מחיר גבוה מאוד בשביל התבטאות סקסיסטית במדינה שמעולם לא היתה פוליטיקלי קורקט.

בינתיים עורך "האח הגדול" יצא לחופשה "בת כמה ימים" בהוראתו של הבוס, אבי ניר, מנכ"ל זכיינית ערוץ 2 קשת. מהלך מתבקש להרגעת העליהום ולו במילימטר. זה שזק בסך הכל היה גבר ישראלי טיפוסי באותו רגע,

עכשיו בואו נראה איך קשת הולכת להחזיר לעצמה את הכסף, כלומר כמה יעלה "ברייק הזהב" של הגמר, וכמה תעלה כל פרסומת בגמר. כי הסיפור הזה לא נגמר פה. ממש, אבל ממש, לא.

 

* למקרה שהרגע יצאתם מנתב"ג: עורך האח הגדול, יורם זק, אמר בבדיקת סאונד  "דנה, יש לך 30 שניות להסביר למה את רוצה שאשחק עם הבולבול שלי בין השדיים שלך".

 

** יש אנשים שאומרים שעכשיו כל הסמכות של "האח הגדול" הלכה פארש. לא כלפי הדיירים, שממילא לא יודעים מכלום, אלא כלפי הצופים. אז אני רק רוצה לומר פה שכבר מזמן פורסם שאין "אח גדול" אחד, ושבעצם מדובר בתורנות של עובדי ההפקה.


 

נכתב על ידי , 14/2/2011 15:33  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רב-ערוצית ב-19/2/2011 13:21



207,310
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרב-ערוצית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רב-ערוצית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)