באה לבקר. בלוג לביקורת טלוויזיה לך תבין: אנשים לא מגיבים, אבל הקאונטר רץ כמו משוגע. כנראה שיש לו תוכניות |
כינוי:
מין: נקבה Google:
rav.aruzitפרטים נוספים:
אודות הבלוג
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ספטמבר 2005
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 9/2005
תעודדו אותי קצת לא סדרת טלוויזיה, אז מה.
אני לא נושמת. אפילו שכבר כמעט סגרנו. אולי בגלל זה. עוד שבוע וחצי נגמר לי החוזה. אני מתה על האזור שלי. מצאתי דירה ממש מול הדירה הנוכחית שלי. כלומר להישאר באזור שאני כל כך אוהבת. והיא משופצת מהתחלה עד הסוף. קומפלט. כולל שני מזגנים. ויש לה חלון מעל הכיור של המטבח, כמו שחלמתי. ומקרר חדש. ומיטת קפיצים. וארון ארבע דלתות חדש. והריצוף, מעולה. אבל: היא קטנה מזו שאני גרה בה היום. היא רק 35 מ"ר. ואין בה אמבטיה, רק דוש. ויהיה בה מקום לכל הדברים שלי ולא לשום דבר יותר - אולי ספה נורמלית לסלון, וזהו. ולא ברור לי איפה יהיה שולחן האוכל. בתכנון שלי, אין לו מקום. אולי זה יהיה כמו אצל אחת מחברותיי: אוכלים על השולחן של הסלון. מבחינת ביטחון אישי, כי אני הרי מלכת הפחדניות: בטוח ביותר. אבל הכי מקשה עליי, המחיר: 600 דולר, כולל כל החשבונות חוץ מחשמל (אפילו כולל כבלים). אני תכננתי להוציא עד 550 דולר. אבל אם מנכים את הארנונה והגז וועד בית והכבלים, יוצא 520 דולר. ואז נשאר רק עניין הגודל: נכון שאני בן אדם אחד, אבל אני אוהבת לארח לסופי שבוע. ועכשיו יש מקום לארח רק בן אדם אחד, לא 3 כמו פעם. מצד שני, מזמן כבר אין לי כוח לארח 3 בבת אחת. הרי הצהרתי בריש גליי שלא יותר מבן אדם אחד. אז לא צריכה להיות בעיה, נכון?
והכי חשוב: אבא אמר לכי על זה.
כבר לפני שנה הכנתי את עצמי למצב הזה, ודרשתי העלאה במשכורת ולקחתי עבודה קטנה נוספת. לכל היותר, עכשיו אני לא אוכל לטוס פעמיים בשנה. בינתיים נתתי לו צ'ק ביטחון.
הייתי אמורה לראות עוד שלוש דירות היום, אבל אף אחת מהן לא כאן. כולן מרוחקות מהפארק שלי. קודם היו לי כאבי ראש ארבעה ימים בגלל שלא ידעתי אם יהיה לי איפה לגור, בגלל זה גם לא כתבתי פה, עכשיו יש לי כאבי ראש אם זה לא המון כסף על מעט מקום (משופץ, צפון העיר, חנייה מצוינת, ומתאים לי). אוווווווווווווווווווווווף
| |
|