פה הוא דווקא נראה טוב
ברוס ויליס אצל דיוויד לטרמן, שלישי 22:45, ערוץ אקסטרה הוט
בחורים לא אוהבים לפרגן לברוס ויליס. כל כך לא אוהבים, שהם מפחידים את הבחורות שלצידם, וגם הן כבר לא מודות בקול רם שלמרות שהבן אדם חצה את החמישים, עדיין יש עליו סקס אפיל.
הנה, בקול רם: ברוס ויליס שווה. עדיין.
אמה מה? גברים שווים שעברו את החמישים צריכים להשקיע בעצמם הרבה יותר מפעם. אז הם יכולים לבוא לדיוויד לטרמן עם הכובע בייסבול שמסתיר להם את ההתקרחות, אבל הם לא יכולים לגנוב שום הצגה עם חטטים על הפנים, גם אם הם חושבים שזה גימיק שמקדם סרט.
פרשנות: ברוס ויליס משחק בסרט חדש שנקרא "16 בלוקים" ושבימים אלה עולה על האקרנים בארה"ב בשישי הקרוב. בכל מקום שבו הוא הסתובב בשבועות האחרונים, הוא נראה עם כובע בייסבול שחור שכתוב עליו 16 בגדול ו"blocks" בקטן. הרעיון של הסרט: שוטר צריך לנסוע עם עד מתחנת המשטרה אל בית המשפט, מרחק קצר של 16 בלוקים, אלא שאם העד יגיע לייעודו הוא עלול להפיל לא מעט אנשים - ולכן הם עושים הכל כדי שברוס השמן והמשופם והראפר מוס דף לא יצליחו במשימה.
כיוון שמנסים לירות עליהם במהלך הנסיעה, ברוס חשב שזה יהיה מגניב להגיע עם חצי פנים מאופרות כאחד שירו עליו, ומלא פלסטרים על הקרחת - הוא הקפיד להסיר את הכובע אחת לעשר שניות. לזה הוא הדביק סיפור אדיוטי בנוסח "ישבתי עם כמה פוליטיקאים, שתינו וויסקי ושיחקנו קלפים, ואז מישהו אמר למה שלא נלך לצוד. אז נסענו בטנדר, ואני נרדמתי, ונפלתי מהכיסא ואז מצאתי את עצמי מלא בדם". יה, רייט. חבל שהוא לא אמר גם שפתאום דמי באה ואמרה "היי ברוס, זרקתי את אשטון, בוא נחזור לגור ביחד".
אחרי הפארסה הזו בא תורה של מודעה מוזרה שברוס כן/לא פרסם במגזין וראייטי, ובה הוא מציע לאנשים נאומי תודה לכל צורך ולכל שעה, מתוך מאגר של 20 אלף נאומים (כנראה נשאר לו מכל הטקסים שהוא לא זכה בהם). "פעם היה לי הסכם סודיות", הוא ניסה להצחיק, "אבל היום החוזה נגמר ואני יכול לפרסם מודעות ולהרוויח". שעה רווחית במיוחד, כידוע, היא שעת האוסקר. אז נאום על חתול עם שלוש רגליים ילך לג'ורג' קלוני, ונאום לזוכה בפרס השחקן יכלול משפט כמו "פיליפ סימור הופמן, שק לי בתחת". אתם יכולים להבין את הרמה.
מזל שאצל האמריקאים יש פרסומות (באקסטרה הוט, כידוע, אין), אחרת היינו נתקעים עם הפנים המושחתות של ויליס עוד דקות מיותרות. חבל רק שהוא לא הוריד את הפלסטרים, וגם המשיך להשוויץ בזה. מצד שני, זה לא יותר טוב מההגדרה שלו להאלי ברי: "הבחורה הזו היא כמו ליקוי חמה. אתה צריך לקחת כרטיס, לעשות בו חור עם סיכה, ולהסתכל עליה דרך החור".
מה הסיכוי שהבן אדם לוקח שיעורים אצל ג'ורג' קלוני סלאש בראד פיט?