
"אייזיק", שבת 14:20, ערוץ E!
ערוץ הבידור האמריקני עמוס במנווני מוח הרבה יותר גדולים מ"אופרה" ו"מרתה". הן משדרות רק שעה ביום, הוא ממלא 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע, של מי לבש מה, מי נראה איפה, ואיך נראות שיילו פיט וסורי קרוז. כזו מגפה של טמטום לא נראתה מעולם על מסכינו, ולא רק בגלל ששנים רבות היה פה רק ערוץ אחד, ואחר כך רק שניים.
אבל בתוך כל הדרעק יש מישהו שעושה את זה באלגנטיות: קוראים לו אייזיק מזרחי, יש לו תוכנית בת 50 דקות שמשודרת מאחת החנויות שלו במנהטן, והוא מצליח מאוד בתפקיד הממתק היומי - במקרה שרוצים ממתק, כמובן. בשביל חטיפים צריך לזפזפ לערוץ אחר.
באופן אישי אני מאמינה שגם בחורה מאוד "רצינית" שמשקיעה "המון" בעבודה, צריכה מדי פעם לחשוב על הבגדים שהיא לובשת, האיפור שלה, השיער וכן הלאה. בחורות מהסוג הזה לא מדברות על ההשקעה שלהן בחיצוניות - אבל הן בהחלט משקיעות. ובשביל שזה ייצא מוצלח, הן מחפשות מקורות להתעדכנות מבלי שזה יהיה מעליב או נמוך. אייזיק מזרחי מספק להן את זה בטלוויזיה.
התוכנית שלו לא מתנהלת רק בחנות, יש גם תקציב צילומי חוץ - בין היתר, הוא ערך שאלון רחוב על פרידות לא רחוק מרוקפלר סנטר, וראיין את דולי פרטון בחדר מלון יוקרתי. אגב פרטון, סופסוף נפתרה עבורי התעלומה: היא מעולם לא הופיעה בציבור עם השיער האמיתי שלה. הכל, כולל הכל, פאות מתחלפות. מידע לא חשוב, אך נחמד.
אחר כך התארחה עורכת ה"דיילי קנדי" - ניוזלטר של הדברים שעושים את היום, שכמובן כבר קיבל חיקוי ישראלי בשם "מרמלדה". אצלנו עדיין לא מכירים מספיק את מרמלדה, בוודאי לא את האנשים שעושים אותו (שתי בחורות ובחור), בארה"ב העורכת היא שם מוכר, ויש לה "ניחומים" לא רעים בכלל לבחורה שנפרדת מחבר - אבל החלק הטוב הוא שלאייזיק אין בעיה לקטול חלק מהאופציות. שינוי מרענן בהשוואה לכל המראיינים שאומרים "איזה יופי", "איזה נהדר", והכי פופולרי "וואו, מהמם".
לאייזיק גם אין בעיה לפתוח אייטם על התאמת בגדים במשפט "אני פשוט אומר על בגד שהוא 'חמוד', אבל האמת היא שיש מלבישה מאחורי הקלעים, והיא בחרה כל אחד מהפריטים שנמצאים כאן", כלומר תשכחו מ"במקרה יש עמנו כאן". הוא, אגב, לבוש מצוין. גם הקהל באולפן משקיע לא מעט בלבוש: בכל זאת, לקבל מחמאות ממעצב זה הדבר הכי נעים שיש.
אבל הכי הרבה, "אייזיק" עשתה לי חשק להיות במנהטן. וזה לא מעט: בימים רגילים אין לי שום בעיה לוותר על ביקור באי המגדלים.