לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

באה לבקר. בלוג לביקורת טלוויזיה


לך תבין: אנשים לא מגיבים, אבל הקאונטר רץ כמו משוגע. כנראה שיש לו תוכניות

כינוי: 

מין: נקבה

Google:  rav.aruzit



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2007    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2007

גוגל מוגל


 

 

אם אתה לא שם אתה לא קיים – את המשפט הזה הצמידו להרבה מקומות ואירועים, אבל אין מדויק ממנו כאשר מדובר בענקית החיפוש גוגל. כולם יכולים לחפש שם מידע עליך - מהמעסיק הפוטנציאלי ועד לדייט של עוד שעתיים. ואם התמזל מזלך ויש לך תוכנית טלוויזיה, כדאי שהאתר הרשמי שלה יככב בראש התוצאות, כי אחרת, מי יראה את "מאחורי הקלעים" שלך, שתוסרטו כל כך יפה ועם כל כך הרבה השקעה וטייקים?

 

כיוון שכך, החלטתי לבדוק מה קורה כשמקישים שמות של תוכניות וסדרות טלוויזיה בגוגל - בלי מרכאות, ובלי תוספות - כלומר מה הלינק הראשון שמופיע ברשימה. התוצאות היו מעט מפתיעות.

 

נכשל

לונדון וקירשנבאום / לונדון את קירשנבאום (ערוץ 10) – שתי האופציות מובילות לעמוד של ויקיפדיה. אתר רשמי לתוכנית אין, ואם יש – הוא לא מופיע בעשר התוצאות הראשונות.

 

הלילה עם ליאור שליין (ערוץ 10) – מגיעים לעמוד של ויקיפדיה. אתר רשמי לתוכנית, אם יש, לא מופיע בעשר התוצאות הראשונות.

 

מה קשור (ערוץ 3) – אתר פליקס, בלי שום הפנייה לתוכנית עצמה. האתר הרשמי אינו בעשר התוצאות הראשונות.

 

מסע עולמי (ערוץ 10) – מגיעים לאתר של המגזין המודפס. אין אזכור לתוכנית הטלוויזיה. אם לתוכנית יש אתר רשמי, הוא לא בעשר התוצאות הראשונות. אגב התוצאה העשירית קצת מוזרה.

 

היום שהיה (ערוץ 10) – מגיעים לאתר עמותת ישראבלוג עם מהדורה מה-25 ביולי. אין לי מושג מה זה אומר. באין משהו יותר טוב בעשר התוצאות הראשונות, אולי תרצו לגשת לתוצאה שמונה – מוזיקת הפתיחה של התוכנית ביו טיוב (בבעלות גוגל).

 

טעון שיפור

חדשות מפתיעות (ערוץ 2) – מגיעים לערוץ האופנה של וואלה. האתר הרשמי בקשת – רק בתוצאה השישית.

 

האלופה (ערוץ 3) – מגיעים לעמוד הסדרה באתר ynet. האתר רשמי בחברת הכבלים HOT הוא רק בתוצאה השביעית (ואצלי הוא עולה ממש לאט).

 

טוב

גלגל החדשות (ערוץ 2) – הלינק הראשון מוביל לאייטם של ערוץ E!. האתר הרשמי ברשת הוא רק בתוצאה השנייה.

 

האם אתה יותר חכם? (ערוץ 2) – מגיעים לאתר דונקי, שבעצמו מביא לינק לתוכנית המקורית, שבה משווים בין מבוגר לילדים בכיתה ה'. האתר הרשמי בקשת – רק בתוצאה השנייה.

 

מהיום למחר (ערוץ 1) – מתברר שיש חברה מסחרית בשם זה. האתר הרשמי של התוכנית (ערוץ 1) – רק בתוצאה השלישית.

 

השורה התחתונה (ערוץ 2) – מגיעים לסדנא למצגות עסקיות. האתר הרשמי של התוכנית רק בתוצאה השלישית.

 

כ. טוב מאוד

הדבר הגדול הבא (ערוץ 2) – האתר הרשמי של הסדרה ברשת. נראה בול כמו האתר של הכל דבש, על אף שמדובר בתוכנית שעלתה לשידור מאוחר יותר.

 

טוב מאוד

הכל דבש (ערוץ 2) – האתר הרשמי של הסדרה ברשת.

 

לרדת בגדול (ערוץ 10) – האתר הרשמי שנמצא באכסניית נענע.

 

 

מצוין

כוכב נולד (ערוץ 2) – האתר הרשמי של התוכנית בקשת, מגיעים היישר לעונה החמישית (כלומר starborn5)

 

 

 

אגב, כשכותבים "באה לבקר" (בלי המרכאות) או "רב ערוצית" (כנ"ל), התוצאה הראשונה מובילה אליי. כבוד.

נכתב על ידי , 1/8/2007 09:40  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רב-ערוצית ב-2/8/2007 09:27



207,302
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרב-ערוצית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רב-ערוצית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)