לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

באה לבקר. בלוג לביקורת טלוויזיה


לך תבין: אנשים לא מגיבים, אבל הקאונטר רץ כמו משוגע. כנראה שיש לו תוכניות

כינוי: 

מין: נקבה

Google:  rav.aruzit



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2007

שרדנו. בענק


חלק מהמתמודדים ב"הישרדות"

 

"הישרדות", שבת 21:00, ערוץ 10

 

לא יודעת מה היה אתמול בערוץ 2, אפילו לא טרחתי לבדוק. אצלי על המסך היה (הייתה) "הישרדות", במשך שעתיים. אף פעם לא ראיתי את הגרסה האמריקאית (טוב, אולי חצי פרק בעונה הראשונה, אבל אני לא זוכרת משם כלום). לא ממש הפריע לי, או אולי אפילו עזר, ליהנות מהגרסה הישראלית.

עשרים מתמודדים, שלושה חתיכים, שני שבטים (ג'יבארו וסבאנה) ומנחה אחד, גיא זוארץ – רשימת המכולת הזו ממש לא ממצה את מה שהלך על המסך, אבל היא מוכיחה שגם עם תנאי פתיחה סתמיים אפשר לעשות את העבודה. במקרה שלי, זה הצליח להם קודם כל מפני שזה בעברית.

אולי אני פרובינציאלית, אבל ישראלים מעניינים אותי יותר מאמריקנים ומבריטים. המטען שהם מביאים איתם לאי, לרוע מזלם זו לא המזוודה מהבית, קרוב אליי יותר. כשאני רואה אותם, אני אוטומטית חושבת לעצמי: מי אני הייתי שם, מכל אלה? האם הייתי שורדת יותר משלושה ימים? את התשובה הראשונה אשמור לעצמי, השנייה, כמה לא מפתיע – לא.

זה לא רק בגלל הכוח הפיזי או הנפשי שיש לי או אין לי. זה גם בגלל שאני לא רואה את עצמי חיה בתנאי שטח בלי שום יכולת לדאוג לעצמי ולגוף שלי. שלא לדבר על עובדת היותי צמחונית שלא אוכלת דגים ופירות ים – לחיות חודשיים על קוקוס נראה לי בלתי אפשרי, ופה זה לא "אבודים", שעל האי שלהם יש את האוכל של יוזמת דארמה.

קצת קשה לדבר על פייבוריטים אחרי פרק אחד, אפילו אם הוא נמשך שעתיים. אבל באופן כללי אני מעדיפה את רוב חברי שבט הג'יבארו, אנשים עם יוזמה ומחשבה שגם יודעים ליהנות כשצריך. מה יהיה איתם הלאה, למשל בפרק עם החלזונות – בשביל זה צריך לעקוב, ולהחליט מה עדיף: "ארץ נהדרת" ב"רק בישראל" או חיי פרא באיים הקריביים. איכשהו נראה לי שהאצבע על השלט תעבוד שעות נוספות.

 

רייטינג: נרשמה אכזבה מסוימת מכך שהרייטינג עמד על 15% בלבד. עם זאת, דבר ידוע הוא: לתוכנית בת שעתיים קשה לשמור על רייטינג גבוה כמו שיכולה להשיג תוכנית באורך שעה. ההחלטה ללכת על שעתיים היתה נכונה, גם במחיר הרייטינג, וזה משהו שאני מניחה שנלקח בחשבון. מניחה, או לפחות מקווה.

נכתב על ידי , 16/12/2007 08:26  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ביים ב-20/12/2007 23:48



207,310
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרב-ערוצית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רב-ערוצית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)