לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

באה לבקר. בלוג לביקורת טלוויזיה


לך תבין: אנשים לא מגיבים, אבל הקאונטר רץ כמו משוגע. כנראה שיש לו תוכניות

כינוי: 

מין: נקבה

Google:  rav.aruzit



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2004    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2004

חסר מלח



"ארוחת חג עם אייל שני וגידי גוב", שישי 18:15, ערוץ 10


1 אף פעם לא אכלתי באוקיינוס. אני לא מכירה את סוג הבישול של השף אייל שני. לא מכירה אותו בכלל, אלא רק את השם ואת האנשים שהתעלפו מהאוכל שלו. כשאני חושבת על זה לעומק, אולי עברתי פעם ליד אוקיינוס. אבל לא חשבתי להיכנס, וממילא לא הזמנתי מקום.


2 את גידי גוב אני מכירה מאז ימי גזוז, כשהייתי ממש פספוסה והתקליט שלהם היה התקליט הראשון שקנו לי. ואחר כך הסרטים וזהו זה ותקליטי הסולו ותוכנית הטלוויזיה. עקבתי אחריו הרבה, אם להשתמש במינוח הזה, ומאוד חיבבתי את "גידי גוב הולך לאכול". אפילו יש לי מתכון מנצח שלמדתי מאחד מפרקי הסדרה, ועד היום אנשים מתלהבים ממנו.


3 הפסקתי לאכול בשר כמה חודשים אחרי הבת מצווה. בהתחלה רק הסטייקים והנקניקיות, אחר כך העוף, ובסוף הקציצות של אימא שלי שכל כך אהבתי - עליהן היה הכי קשה לוותר. דגים לא אהבתי אף פעם, אבל עד גיל 17 בערך אכלתי טונה. אבל אז, במחנה קיץ ביוון, ויתרתי גם על זה. הבשר והדגים ממש לא חסרים לי. אני חיה מצוין בלעדיהם, תודה.


4 בתוכנית החדשה המשותפת להם (מתוכננים 6 פרקים) אייל שני מביא את חלקי ראשה של הפרה, ואת הזנב יחד עם הטיקט 446. שנדע מה מבשלים פה - לא פרה אנונימית, אלא אחת שהיו לה חיים ומספר. היה לה גם מוח, שנראה יחסית קטן. אולי אם היה לה יותר מוח, אומר גידי, היא לא היתה כאן עכשיו. ביחד הם הולכים לבשל את חלקי הפרה בנפרד, המוח בנפרד וגם דג אחד. ממש יופי של ארוחת חג לערב ראש השנה. אם אימא שלי היתה מכינה אותה, הייתי שוקלת תוכנית התנתקות.


5 גידי מתיישב עם ספר בישול משנת 1964, ומקריא מתכונים לראש השנה שנכתבו ביד אשכנזית פטרוניסטית. גם הוא לא מאמין למשמע המילים שהוא קורא. מה זה קשור לתוכנית? אולי הפטרוניזם של אז מול הפלצנות של היום? פלצנות, כי בניגוד לתוכניות בישול אחרות, שבהן יש התייחסות אל הצופים, כאן אנחנו נעדרים לגמרי. לאף אחד לא אכפת מאיתנו באמת. אנחנו פשוט אמורים לשבת ולבהות בשני גברים מבשלים אוכל לא-מי-יודע-מה מגרה, שלוקח שעות להכין אותו, ושבנוסף לכל חלקו נעשה בתוך תנור גחלים שאין לנו בבית. זו גישה טלוויזיונית ישנה נושנה, שכבר מזמן עברה מן העולם. אבל פה היא עושה קאמבק.


6 חצי נחמה: תארו לכם מה היה קורה אילו אייל שני היה צריך לעשות את התוכנית הזו לבד. נחמת טיפשים: תארו לכם שבמקום אייל, גידי היה עושה את התוכנית עם ניר צוק.


7 עצה לאנשי ערוץ 10: אם עוד לא הפקתם את התוכניות הבאות, תחסכו את הכסף ולכו תשימו אותו במקום אחר. או, לכל הפחות, תשנו את הקונספט.

נכתב על ידי , 11/9/2004 12:53  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לא ב-13/4/2005 14:36



207,301
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרב-ערוצית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רב-ערוצית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)