זהו מתכון לספגטי בולונז..
משו מזה טעים..
שאני אישית אוהבת במיוחד!
הנה המתכון:
מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
1 ק"ג בשר בקר טחון
6 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
450 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
1/3 כוס רסק עגבניות
1 כוס ציר בקר
1/2 כוס יין אדום יבש
1 כפית סוכר
מלח, פלפל
2 כפות ריחן (בזיליקום), קצוץ
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
500 גרם ספגטי
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הבשר, ומשחימים היטב.
2. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות והמרוסקות, רסק העגבניות, ציר הבקר, היין, הסוכר, מלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
3. מערבבים פנימה את עשבי התיבול.
4. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומומלחים ומסננים.
5. מעבירים לצלחת הגשה, ויוצקים מעל את הרוטב החם.
זהו מקווהה שתאהבוו
בתאבוןן..
אור