אה... התגעגעתם לקומיקס בבלוג? חוץ מזה, אולי אתם לא יודעים, אבל התחלתי לכתוב בוואלה ZONE, כל מי שמשתעמם כשאני לא מעדכן מוזמן להסתכל שם. אני מאוד מצטער שלמרות המייקאובר לבלוג ובלה-בלה-בלה לא בדיוק עדכנתי, אבל זאת לא תיהיה תקופת יובש, במיוחד אחרי שסוף סוף סיימתי את הקומיקס! שיהיה לכולם המשך שבוע מעולה.
הערה: לכל מי שלא הבין את בדיחת הבריחה מהכלא, אני מציע לראות את "חומות של תקווה".
שלום. אני אשחר, וזה הוידוי שלי. לא מזמן ראיתי משהו שהרס את חיי.
מאז, אינני ישן בלילות. אני לא אוכל, אני לא שותה, אני לא שולח יותר לאנשים לייקים בפייסבוק- וכשזה קורה יודעים שמשהו לא בסדר עם הבן אדם! הכול התחיל ביום רביעי בהיר. בעודי גולש בתמימותי ביוטיוב, מצאתי קישור. הו, אילו רק ידעתי! אילו רק ידעתי, הייתי סוגר את היוטיוב.
הייתי מכבה את המחשב, ולעולם לא מדליק אותו שנית. הייתי עובר לקובה, חי חיים מאושרים עם קובנית אשר תבשל לי (קובה, כמובן) ונגדל את הילדים הקובנים-ישראלים שלנו בכפר רחוק, בו נגדל תירס.
אבל ראיתי אותו.
נכנסתי לקישור, מעותר בשמות המפורסמים "ליידי גאגא וביונסה" ושמו היה "טלפון". במהרה הבנתי שכנראה זהו קליפ, אשר מכיל בתוכו שיר פופ מזוויע למדיי, אך למרות זאת החלטתי, אלוהים ישמור עליי, לצפות בו.
זה התחיל מאוד מוזר. הרגשתי מצחיק. מן כתוביות פתיחה שנראות כאילו נלקחו מהפתיח של "pimp my ride" ובית כלא לנשים, מלא כפי ששמתי לבד, בלסביות/גברים עם פאה. חשבתי לעצמי... לסביות, אולי אני אהנה בצורה כזאת או אחרת מהסרטון הזה.
הו, כמה שטעיתי! הרי הסרטון המוזר כמעה הזה, נהפך במהרה לסיוט המחוויר לעומת כל אירוע היסטורי טראומטי שאי פעם קרה.
אל בית הכלא, כפי שמיהרתי להבין- נכנסה ליידי גאגא, קשורה ומובלת על ידי שתי שומרות גבריות ושזופות. אולי בנים עם פאה. קשה היה לומר.
היא הייתה לבושה במן מעבר חצייה, ומשקפי שמש, אשר השוו לה מראה של זברה מעוכה.
.
פרס למי שינחש את המין המדויק של השומרות.
בשלב הזה לחשתי לעצמי "מה לעזאזל..." אך המשכתי לצפות, כקורבן לאונס אשר לא יכול להתנגד לחדירות הגאגאיות לבושות התכריכים המטורפים לתוכו. כאשר הגיעו לתא הפשיטו את הזמרת, חושפים את גופה ואיבר מינה (כן) לאוויר העולם. אני לא יכול להגיד שלגמרי סבלתי, אך זה לא היה שווה את זה! במהרה התמונה עברה אל חצר בית הכלא, בו ליידי גאגא צעדה- לבושה בשלשלאות ומרכיבה משקפיים העשויות כמדומני מסיגריות דולקות.
זה בריא בכלל?!
ליידיי גאגא פנתה לעיסוקיה הרגילים- התחרמנות והתמזמזות עם כל באי הכלא (גם גברים, למרות שאין לי מושג מה הם עושים בכלא נשים) ובמהרה עברה לככל הנראה חדר הבילויים של האסירות, הכולל מכות רצח כמסורת הנשית הטובה. ליידי גאגא הצטרפה אליהם במהרה, לבושה (כמה תלבושות מספקים להן שם) במעיל מנצנץ וכמה חוטים לכסות את המקומות המביכים. היא הרימה את הטלפון.
יש לה...פחית בשיער?
ואז היא התחילה לשיר. מיד הבנתי שעשיתי טעות, אך לא הצלחתי לצאת. הרגשתי קלאוסטרופוביה, וחנק, וגם כאב באוזניים! ועל הסבל הרב שחשתי, הם החליטו לבלבל אותי לגמרי כשהתמונה עברה אל מסדרון בית הכלא, בו לפתע גאגא וחברותיה לתא התחילו לרקד ולהימרח על הקירות! הייתי כל כך מבולבל! לא ידעתי מה לעשות! האם לצאת בבהלה, או להוציא את קרם הידיים מהשירותים?! ואם זה לא הספיק, לפתע התמונה עברה לתא שלה- בה ליידי גאגא גנחה בשלל תנוחות, עטופה רק בסרט צהוב. באותו רגע, לפחות, הבלבול שלי עבר- זה היה סביר להניח הturn off הכי גדול בו נתקלתי מעודי.
כשהסיוט הזה נגמר, יצאה ליידי גאגא- לבושה, לראשונה, למרות שבמה שנראה כתחבושת אולוויז שחורה, דיי בקלות מחוץ לכלא. מזל שהשומרת עסוקה באתרי הכרויות לסביים (באמת, מה יש לליידי גאגא נגד בתי כלא לנשים?!) היא נכנסה למונית (עליה כתוב פוסי ווגון) ושם פגשה את שותפתה לפשע- היצור המזוויע האחראי לשלל ג'נוסיידים כגון "כל הרווקות"- AKA ביונסה.
בתאבון לכן. (אני רוצה את אימאאאא)
לאחר שסיימה עם הכריך שלה, זרקה אותו ביונסה במחאה מהאוטו (זה ילמד את המעריצות הפקאצות שלהן לשמור על הסביבה) ומיד נסעו שתי הצוררות אל עבר הלא נודע. משום מה, הפוסי ווגון שלהן הגיע בשניה אל המדבר. בעודן מדברות במבטא מגעיל וקוראות לשניה "האני-בי" (בשלב הזה כרכתי חבל סביב הצוואר, שלפתי ספר תנ"ך והתחלתי לצעוק שמע ישראל) איבדו לפתע השתיים את בגדיהם באקט מפתיע והחלו לשיר בעודן מצלמות אחת את השניה.
בסוף הדרך מצאו את עצמן בדיינר (מסעדת מזון מהיר), אליה נכנסו ושם פגשו את לפי מה שהבנתי, החבר מסביר הפנים של ביונסה. היא כמובן, הספיקה להחליף בגדים בפעם ה39312012312092130230 במהלך הקליפ. מחמם לי את הלב לדעת שהילדים ההודים העובדים במפעל הבדים לא ישנו כבר חמישה לילות כדי לייצר את שלל תלבושות ה"בואו נפחיד ילדים קטנים!" של השתיים.
לאחר שחברה הטריד את כל נשות הדיינר, מחליטה ביונסה לשפוך רעל אל תוך הכוס שלו (מתחת היה צג מסתובב ועליו כתוב רעל, רק כדי שלא ייווצרו אי הבנות. לא סם אונס, לא עשבי תיבול, רעל) הקורבן המסכן שתה את הכוס, והתמונה עברה לפתע למטבח. שם ליידי גאגא, לבושה במשהו שקוף עם פלסטרים על הפטמות, ומוקפת במה שנראה כחבורת טרנסווסטיטים-טבחים-מרקדים ומדברת אל טלפון המחובר אל הראש שלה.
כן. אני שם לב לדבר הזה בפינה התחתית.
גם ביונסה לא נשכחה, הגברת התלבשה בבגדים הדומים במידה חשודה לבגדיהם של הביטלס באלבום המפורסם "תזמורת מועדון הלבבות הבודדים של סרג'נט פפר", שרה גם היא את השיר המזוויע. בזמן שהיא נשכבה על המיטה בתנוחת לידה, עברה לפוזה אחרת בה היא עושה "בולולולו" מול הטלפון, ומשם אל פתיחת רגליים לכיוון המצלמה- רק תהיתי מה עשיתי רע, ולמי, והאם זה מבחן לבדוק את הסיבולת הרגשית שלי.
בחזרה אל ליידי גאגא- היא בסדר. היא רוקדת עם כריך. אני לא יודע למה, אבל אני מניח שזה מה שעושים באמריקה, רוקדים עם כריך.
בעוד החבר השחור של ביונסה נחנק, ליידי גאגא מחליטה להרעיל את הכריכים בכל המסעדה. היא אפילו נותנת את המתכון, אל תנסו בבית. או בדיינר.
ליידי גאגא, הפעם לבושה בבגדי מלצרית עם תסרוקת בצורת טלפון (מה!?!?!??!?!?!?!?!) הגישה את המאכלים לבאי הדיינר. בעודם נחנקים, ביונסה וליידי גאגא עושות את הצעד הנבון- מתחילות לרקוד ליד הגופות שלהן, לבושות בדגל אמריקה!
תחי אמריקה.
דיי טבעתי בדמעות שלי ובנזלת, ובעודי צורח "העיניים שלי!" ו"make it stopppp!!!!!" המצלמה עברה לתקריבים של קורבנות המסעדה. בינהם- כלב.
שאלה, מה יש לביונסה וליידי גאגא נגד הטבע?! אולי בגלל זה הן מתעקשות לעוות אותו כל כך? או בגלל שהן בעצמן עיוות של הטבע, הן סולדות מכל מה שמזכיר אותו? לאחר דקת ריקוד פופ סביב גופות, במהלכן ביונסה מפליצה אל המסך שלל פרצופים מוזרים שחוזרים על עצמם בלופ מהיר- יצאו השתיים מהמסעדה, עדיין מזמרות וטובות לב. אבל הסיוט עוד לא נגמר- כי המצלמה עוברת אל מסך חשוך, ובו רק מכונית צהובה, וליידי גאגא. נמרחת עליו. לבושה כנמר. טוב. אני מניח שזה הגיוני.
... ר...רחמים...
מסתבר שרצח סדרתי במסעדה מעורר גלים, כי השוט הבא הוא מהחדשות- בו מדווחים על האסון הנורא. אסון? היית צריך לשמוע אותן שרות.
ולסיום, חנו השתיים באמצע המדבר, לבושות באממ... בגדי הלוויה? וילונות שקופים? אני לא יודע, באמת שאני לא יודע. לא עשיתי לאף אחד שום דבר רע.
את החוויה הן מסכמות בכך שהן יעלמו רחוק ולא יחזרו. לא הבעתי התנגדות. אך את הרגשת התקווה שלי הן ניפצו במהרה, כאשר "המשך יבוא" וקולות מסוקים הופיעו.
פעם, מדונה הייתה עושה קצת "אוווו" למצלמה וזה היה נחשב זנותי. פעם לקליפי הפופ המפגרים הייתה מטרה, תכלית, בעולם האפרורי שלנו. הן נועדו לבידור זול, אבל זה היה בידור זול נסבל. זה היה נורמלי. אף אחת לא הייתה צריכה ללבוש רק ברווז גומי שיכסה לה את הכוס ולהתיז מיצי מחזור על המצלמה בשביל שהקליפ שלה יצליח, אבל אני מניח שהזמנים השתנו! היום מיצי מחזור זה מה שהולך? אז תהנו לכן, עם מיצי המחזור שלכן, אני הולך לגור בקובה, ואני לא רוצה לראות אתכם או לשמוע אתכם עד שארית חיי.
אם גם לכם יש אומץ, אם גם אתם רוצים להרוס את חייכם לגמרי, אתם מוזמנים לצפות בסרטון. אבל אני, במקומכם, הייתי ממשיך את חיי בשמחה גם בלי החוויה.