
הערה חשובה במיוחד: כל מה שיאמר בפוסט מהווה כביקורת על ההתנהלות הצבאית ואין פה אף כוונה לפגיעה בעם הערבי. הדברים מוצגים ככה מכיוון ולצערנו הם לא רחוקים מהאמת. אין לקחת שום דבר ברצינות, ואם לקחתם אתם פשוט חבורת פוסיות עם מחזור.
הו, חיילי צה"ל האמיצים! מסכנים את ישבנכם המלוכלכים יום ויום למען כולנו, בעבודות הפרך הרבות בהן אתם עובדים. ולכן, בעזרת תורמת מקסימה, אנו פתחנו במיוחד בשבילכם פארק שעשועים מיוחד בו תוכלו לבלות את זמנכם במה שאתם הכי אוהבים לעשות- להטריד בני מיעוטים! ובמיוחד, ערבים! איכסה! יש להם זקן! אה. כן, והם מסוכנים למדינה שלנו או משהו כזה... אבל יש להם אחלה חומוס!
בכל מקרה, אנו מציגים לפניכם את ערבושילנד, פארק שעושועים שנבנה במשך חמישה ימים שלמים (כל תאונה תרשם כתאונה במילוי תפקיד והאשמה המלאה תוטל על _הכנס שעיר לעזאזל כאן_) הפארק מלא באטרקציות אותם תוכלו לעשות בזמנכם הפנוי, והכניסה בחינם! אבל אתם בטח חושבים- "רגע, מה ערבושילנד! אבל זה מלא בערבים! ומה אם הם יעשו דברים של ערבים, כמו לירות בי, או חומוס?!"
אז אל תדאגו- הערבים הרבים בערבושילנד הינם כמו הערבים שאתם נתקלים בהם- צעצועים ותו לא! כמה כיף שיש צעצועים שגם בוכים כשאתם מכים אותם, לא? אם כך, מה בדיוק מציע ערבושילנד?
המתקנים
יש פארקים שהנושא שלהם הוא מים, יש פארקים שהנושא שלהם הוא אימה- בערבושילנד הנושא כולו הוא אהבה ושלום... סתאםםםםם, המטרה היא להשפיל ערבושים! אז איזה מתקנים מצפים לכם בערבושילנד?
- רכבת ההר של מוחמד!- אם מוחמד לא יבוא אל ההר, אתם תעשו עליו ספירלות עם המתקן החדש והמלהיב שלנו!
- מכוניות מתנגשות- במקום להתנגש ביהודים, שזה דבר שנאסר על ידי אדוני אלוקינו, הבה נתנגש בערבים! וכדי לעשות את זה מעניין- להם לא יהיו מכוניות מתנגשות! אכן כן, צפו למרדפים מהנים שימשכו שעות! (כתמי דם אינם על אחריותנו)
- הגלגל הענק- הגלגל הענק המסורתי והרומנטי. האם גם אתם חיילים בודדים? האם אתם מעוניינים בנשיקה רומנטית על הגלגל הענק? ובכן, כאן בערבושילנד תוכלו לשכור אישה פלסטינית. מתים לדעת מה יש מאחורי הסדין? הזמינו אחת עוד היום!
- מתחם גולף- זהו בוקר שקט, והערבים מתפללים. אז אולי כדאי שנכה אותם עם מחבט גולף!!! עם חורים מספיק גדולים, ומחבטי גולף העשויים מפלדה, איך אפשר לא לפגוע בישבנם הכי חזק שאפשר?!
לגיל הרך
אז חיילים- אתם בטוח תהנו! אבל מה עם האחיינים הקטנים שלכם, הילדים שלכם, או סתם סבים עם ראש צעיר?! הנה כמה מתקנים שמתאימים לילדים קטנים יותר!
- מציירים את מוחמד!- סדנה בהשתתפות ציירי הקריקטורות בעיתון "הארץ", לאחר הציורים יוכלו הילדים לתלות אותם ליד ערבים קשורים ולראות אותם מתפתלים בסבל! חוחוחו!
- מחמודי חיבוקי!- הקמע הרשמי של ערבושילנד, מחמודי חיבוקי, מסתובב לו עם הכאפיה הפרוותית שלו ברחבי הפארק- מצאו אותו והצטלמו איתו. עכשיו תוכלו גם לקנות לו כיסוי לעיניים!
- מיני עזה- בערבושילנד קיימת גרסה קטנה במיוחד של עזה, הניתנת להריסה על ידי רובי כדורים! הילדים שלכם יוכלו להשתעשע בעודם הורסים ערים בשמחה!
מתחמים
ועוד אטרקציות רבות קימות בערבושילנד:
- יריה בערברווזים! כן כן, הדוכן המסורתי של היריה בברווזים השתדרג לתינוקות מוסלמים חיים שצבועים בצהוב ולבושים במקור פלסטיק! אל תפספסו!
- מצטלמים עם ערבים- האטרקציה הכי מפורסמת שלנו היא דוכן ההצטלמות עם השבויים הערבים שלנו. אל תדאגו, זה בסדר. אין להם רגשות!
המחשת המתקן "מצטלמים עם ערבים", בהשתתפות דוגמנית הבית הלוהטת שלנו

ולהודעה שקשורה ביותר- קיבלתי צו גיוס ראשון! אני כל כך מתרגש להיות חלק מהצבא הנפלא הזה. FML
הפרק הבא של החכ"מ יתפרסם בקרוב! כמו כן, גם הפרק האחרון ביותר של בטיטול (:
we do what we must because we can
for the good of all of us - except for the ones who are dead
but there's no sense crying over every mistake
you just keep on trying until you run out of cake
and the science gets done and you make a neat gun
for the people who are still alive