לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

My (Un)simple Life


עוד אחת שכותבת בלוג:)

כינוי:  Un)simple Me)

בת: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2014    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

5/2014

נמאס לי כבר.


דיי, נמאס לי מהימים המעצבים האלה שכלום לא הולך.

זוכרים שכתבתי אתמול שיש לי תחושה רעה? אם לא אתם יכולים פשוט לגלול קצת למטה ופשוט לראות.

נמאס לי כבר מהכל!

נמאס לי מהתפקיד, נמאס לי מהחיילים, נמאס לי מהמפקדים, נמאס לי מהמשימות שלא נגמרות לעולם ואני מרגישה שאני לא מספיקה כלום, נמאס לי הבעיות, נמאס לי מהלימודים, נמאס לי מהשטויות שאני צריכה להתעסק איתם, נמאס לי כבר! נמאס לי מהכל!

 

כל היום הזה היה פשוט חרא אחד גדול.

בבוקר חברה שהייתי אמורה לאסוף התקשרה ושכחתי בכלל להגיד לה שאני לא יכולה כי אני צריכה ללכת לחר"פ בבוקר כי יש לי פיזיוטרפיה. לא עברו 5 דק' וכבר התקשרו להודיע לי שהתור מבוטל.

כל היום הסתובבתי עם כתף כואבת בטירוף!

כאילו דווקא כשהכי הייתי צריכה את הפיזיוטרפיה החליטו להבריז.

מחר בלימודים יש לי ולעוד שתי חברות מצגת שאנחנו צריכות להעביר ואני מרגישה שאני פשוט הולכת להיכשל. 

שאני לא אזכור כלום ולא אדע כלום ואגמגם שם מול כולם.

אין לי כח להשקיע בתואר המעצבן הזה, אין לי כח למבחנים שעומדים לבוא, אין לי כח לכלום פשוט.

כל היום הייתי במליון ואחת פגישות, פ"ע שאמור לקחת שעה בלחץ לקח שעתיים וחצי והיו בדרך עוד מליון וחצי הפרעות!

העבירו לי היום סוציומטרי שבאמת היה סבבה אבל ה'מקצועיות' היה נמוך ממש וזה דיי אכזב אותי.

הפלאפון שלי מת, כלומר המסך שלו מת ולתקן אותו אמור לעלות משהו כמו 500 שקל מינימום או לחכות למסך מאיביי שלוקח לו חודש להגיע ועד אז אני לא אראה כלום על המסך, אז כן, עוד קצת כסף לבזבז.

יש את עניין הבודקות שהשתחררו ובגלל זה החיילים עכשיו צריכים לבדוק וכמובן שזה לא יעבור בשלום ובשקט. כולם מתמרמרים ואף אחד כמעט לא עושה את מה שהוא צריך לעשות, אני לא שם כדי להגיד להם משהו כי אני כל היום בפגישות אז איך אפשר לנהל ככה?!

ביום חמישי אני אמורה לסוע להופעה עם חברים באמפי שוני ומשם להמשיך לטבריה אבל עכשיו אמא החליטה שלא ושהיא לא רוצה שאני אסע משם בלילה לבד עוד שעה אחרי ההופעה. מה זה משנה?! מה זה פעם ראשונה שאני נוסעת בחושך לאנשהו פעם ראשונה?!

אני מבינה, אני מבינה שהכל מדאגה ומכוונה טובה אבל אני לא בת 17 ולא הוצאתי את הרישיון אתמול ואני לא נוסעת באיזה כבישים לא סלולים, נסעתי למקומות הרבה יותר גרועים בדרכים הרבה יותר מפחידות לבד ועם זה לא הייתה לאף אחד בעיה אז מה קרה פתאום?! זה אפילו לא כל הדרך ברצף, אני נוסעת עד בניימינה שזה חצי דרך ומשם עוד שעה אז כאילו מה?! מה הבעיה עם זה?! לא. כי עדיף שאני אחזור הביתה ב-12 בלילה ועד שאני אגיע יהיה איזה 1 ומשהו אם לא 2 ואז אני אקום ב-6 בבוקר ואצא לנהוג נכון?!

נמאס לי כבר מהכל.

אין לי כח כבר.

נמאס לי!!!

נכתב על ידי Un)simple Me) , 19/5/2014 21:41  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



20,837

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לUn)simple Me) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Un)simple Me) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)