לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הסיפור שלי


סיפור אחד ארוךך

כינוי: 

גיל: 31

ICQ: 321898485 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

1/2008

פרק ב'


אני כל כך אוהבת לכתוב ואין לי כוח לחכות אז ... אני כבר כותבת את הפרק השני ....

אני יודעת שהוא ארוך לאללה אבל פשוט הייתה מוזה [ חחח ] .

 

 

תהנו :)

 

ואל תשכחו להגיב !! :)

 

**********************************************************************************************************************************

 

כשהגעתי הביתה לא ידעתי איך לומר לאמא שהתיחסו אלי ככה .. אז פשוט לא אמרתי . אני יודעת שחלקכם יחשבו שעשיתי טעות וחלקכם יחשבו שאני עשיתי את הדבר הנכון . אבל אני באותו הרגע הייתי משוכנעת שזהו הדבר הכי נכון לעשות עד שאמא אמרה לי שפיטרו אותה .

 

" שמעת מה הוא אמר ?! " התעוררתי לצעקת אמא בעודי לא יודעת למי או מה היא צועקת . " צריכים לעשות עם זה משהו ! " שמעתי קול של אישה לא מוכרת . " הוא לא יכול להגיד דבר כזה ! ועוד רק בגלל שאנחנו יהודים ! " ברגע ששמעתי את המשפט הזה ידעתי שזה לא יכול להיות טוב וכנראה זה דומה למה שקרה לי עם אדון מרקל .

" נאצי ! זה מה שהוא ! נאצי ! " לא הפסקתי לשמוע את המילה הזאת ' נאצי ' . אני לא יודעת מה זה אבל לפי איך שהם אמרו אותה זה כנראה משהו לא טוב . משהו שאני לא רוצה להיות .

 

" אמא ? " ירדתי לקומת הקרקע וראיתי את אמא , אבא , יצחק השכן ועוד מלא אנשים שלא הכרתי בסלון שלנו . " מתוקה שלי , התעוררת ? " אמא אמרה לי במן רוגע שאי אפשר להתנגד אליו וכל מה שיכולתי לענות לה זה הנהון קל עם הראש " מאמי , אולי תעלי למעלה ? " אמא המשיכה ברוגע וניסתה להסיט אותי מהנושא אבל אני עמדתי על שלי  " לא . אני רוצה לדעת מה הולך פה ... ואני רוצה לדעת מה זה נאצי ! " אמרתי שבמן צעקונת קטנה "אני לא חושבת שאת צריכה לדעת דברים כאלה עכשיו . אולי יותר מאוחר ... " זה כל מה שאמא הצליחה להגיד לי ונתנה לי מן דחיפה קטנה לכיוון המדרגות ואני כמו ילדה טובה עליתי למעלה בלי לשאול שאלות כי כל מה שרציתי זה לדעת מה קורה ואני ידעתי שאמא לא תומר לי ליד כולם איך שהיא רוצה להגיד לי .

 

" עכשיו את יכולה להגיד לי מה קרה בבוקר ? " אמרתי לאמא שראיתי אותה נכנסת למטבח כדי להכין את ארוחת הצהריים .
" כן . " אמא אמרה בלי תוספת , בלי פירוט רק ' כן ' . עשיתי לה פרצוף שמחכה להסברים ואז היא אמרה " יש איזה איש אחד , קוראים לו אדולף היטלר . הוא אומר שיהודים הם רעים יותר מהנוצרים והם לא צריכים להיות בגרמניה . הוא מנסה להיות ראש הממשלה של גרמניה . אנחנו , היהודים , מקווים שלא . ו .. עוד דבר , חלי ? [כך אמא הייתה קוראת לי כי לא אהבה סתם לקרוא לי רחל ] את יודעת שעכשיו התחילה מלחמה נכון ? אז .. אבא יוצא מחר להגן עלינו . הוא הולך להיות חייל . " כשאמא אמרה לי את זה אני לא ידעתי איך להגיב כי ידעתי שממלחמה לא תמיד חוזרים .  " ומה זה נאצי ? " " זה אדם שלא אוהב יהודים . " הייתי מופתעת שאמא נתנה לי את התשובות ככה. בפשטות , אבל לא הוספתי שאלות כי ידעתי שרע עוד לפנינו .

 

 

נכתב על ידי , 8/1/2008 17:13  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



78
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפוזי ;] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פוזי ;] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)