לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החיים ע"פי איתי


בלוג - אוכל! יאמייי


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2008

רביולי/ ניוקי ברוטב שמנת - מתכון


רביולי/ ניוקי ברוטב שמנת
 
מצרכים:
 
1 חבילת רביולי/ ניוקי
שמן זית- 4 כפות
1 שמנת לבישול 15% 
גבינת עיזים רכה כ-50 גרם
שום - רצוי אבקת שום שמיר- רצוי טרי.
אגוז מוסקט- חצי כפית שטוחה
קוביית עשבי תיבול מלח
 
אופן ההכנה:
 
1. מבשלים את הרביולי/ ניוקי לפי הוראות היצרן.
2. מחממים מחבת עם השמן.
3. מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ואת גבינת העיזים.
4. לבחוש מדי פעם עד שגבינת העיזים נמסה ומתקבל אחיד וסמיך
(למי שמעדיף רוטב פחות סמיך מומלץ להוסיף במהלך העירבוב כ 1/5 כוס מים).
5. להוסיף את התבלינים
 
* אפשר להוסיף פטריות שמפיניון במקום גבינת העזים
וחצי כוס יין לבן יבש במקום העשבי תיבול לסיר עם החמאה
והשמנת לבישול.
 
 
 
רביולי/ניוקי ברוטב שמנת
נכתב על ידי , 10/1/2008 00:53  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   2 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 37

תמונה




5,746
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לEitay אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Eitay ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)