לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רק מתכונים טובים


אשתדל לפרסם לפחות פעם בחודש מתכון טבעוני חדש. כל המתכונים יהיו פשוטים, בריאים, מוסריים (ללא פגיעה בבע"ח) וכמובן טעימים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

אורז עם טופו ותרד


מתכון קל ומהיר להכנה וטעים (במיוחד אם יש מאנזיצ' לתרד כמו שלי קורה לעיתים די קרובות!!). למתכון צריך שמרי בירה ואני חוזרת על ההמלצה שלי לקנות שמרי בירה כי זה פשוט א' טעים נורא. ו-ב' בריא נורא. שמרי בירה אפשר להשיג בחנות טבע והם מחזיקים להמון זמן כי משתמשים בהם רק מעט. הם באים בצורה של פתיתים קצת כמו שיבולת שועל.

 

מצרכים

2 כפות שמרי בירה

חצי בצל בינוני

חצי כפית מלח

2 כפות מים

חצי כפית חרדל

טופו 200 גרם לחתוך לקוביות

חצי כף קארי

3-4 כוסות תרד צעיר

 

אופן ההכנה

לקצוץ את חצי הבצל, לטגן אותו במחבת בינונית על אש בינונית במעט שמן כשהוא מתחיל להשחים להוסיף את קוביות הטופו בזמן שהוא מטגן לערבב בקערה קטנה בצד את שמרי הבירה, מלח, מים וחרדל. להוסיף למחבת הרותחת עם הבצל. לערבב את הכל ולדאוג שהטופו יכוסה ברטב טוב טוב.  לטגן ככה תוך כדי ערבוב מידי פעם בערך שבע דקות. להעביר את הכל לצד אחד של המחבת ובצד שהתפנה להוסיף את הקארי ואת התרד ולטגן אותם ביחד. כשהתרד מוכן מערבבים את הכל ביחד.

 

אפשר להגיש את זה על אורז מלא או אורז בסמטי, ואפשר על גבי פסטה גם.

 

בתאבון!

 





שמרי בירה

נכתב על ידי , 22/10/2008 17:55  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

גיל: 17




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למסק* אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מסק* ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)