לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רק מתכונים טובים


אשתדל לפרסם לפחות פעם בחודש מתכון טבעוני חדש. כל המתכונים יהיו פשוטים, בריאים, מוסריים (ללא פגיעה בבע"ח) וכמובן טעימים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2008

אוכל הודי - אורז עם רטב אפונה


אני מתה על אוכל הודי! חוץ מהחריפות שלו, זה מתכון לאוכל הודי קלאסי אורז ברטב אפונים אבל לא חריף
מתכון מעולה, קל להכנה ומאד מאד טעים
השותפה הריחה והתלהבה וביקשה מתכון
ואני מתכוונת לעשות אותו השבוע עוד פעם


 

מרכיבים:

 

אורז בסמטי (להכין לפי ההוראות על הקופסא)
2-3 בצלים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
חצי כפית ג'ינג'ר
2 כפות רסק עגבניות
2 קופסאות שימורים של אפונה יחד עם המים
רבע כפית קארי
רבע כפית גראם מסאלה

 

 

*לחמם את שמן הזית במחבת גדולה עם דפנות גבוהות


*לקצוץ דק את הבצל


*את האפונה מקופסאת שימורים אחת לטחון בבלנדר או במג'ימיקס אבל לא לשפוך את המים


*כשהשמן חם להוסיף בצל, ג'ינג'ר ושום ולטגן עד שהבצל רך


*להוסיף את כל האפונים (המרוסקים והלא מרוסקים) יחד עם המים הרסק עגבניות ושאר התבלינים למחבת


*לערבב ולהרתיח על אש בינונית


*להמשיך לבשל עד לסמיכות הרצויה (תלוי איך אתם אוהבים את זה)

 

*לשפוך את הרטב מעל לאורז בסמתי מבושל

 



נכתב על ידי , 18/2/2008 13:19  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

גיל: 17




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למסק* אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מסק* ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)