
יש לי שלושה שותפים וכשהתבשיל הזה היה על הגז אתמול כמעט מוכן הם נכנסו למטבח אחד אחד עבר על פניו והתפעל מהריח. אחר כך הם טעמו את התבשיל המוכן והתמוגגו. שניים כבר ביקשו את המתכון (והם קרניבורים).
ובצדק - זה אחד מהתבשילים היותר טעימים שיש, הוא גם קל להכנה באופן מפתיע
מאוד מומלץ!
מצרכים:
אורז בסמתי מבושל
בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות שמן
שן שום גדולה
כף קארי
קופסאת שימורי חומוס + שלוש כפות מהנוזל
כף רסק עגבניות
חצי כף מיץ לימון
חצי כפית מלח
פלפל
1 כף מרגרינה
הוראות הכנה:
*לחמם שתי כפות שמן על אש בינונית- גבוה, כשהשמן חם להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להשחים
*להוריד את האש לחום בינוני ולהוסיף שן שום כתושה, כף קארי וכף רסק עגבניות לטגן תוך כדי ערבוב כשתי דקות
*להוסיף את החומוס + שלוש כפות מהנוזל שבקופסא, חצי כף לימון, חצי כפית מלח ופלפל - לבשל 5-6 דקות כאשר מערבבים מפעם לפעם את התבשיל
*להוסיף כף מרגרינה ולטגן עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב
*להגיש מעל אורז בסמתי מבושל
מנות: 2-3