לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רק מתכונים טובים


אשתדל לפרסם לפחות פעם בחודש מתכון טבעוני חדש. כל המתכונים יהיו פשוטים, בריאים, מוסריים (ללא פגיעה בבע"ח) וכמובן טעימים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2008

בייגלס משגעים



פשוט מאד להכנה, מצרכים בסיסים, טעים. אפשר להקפיא ולקחת לבית ספר. זה מתכון בסיסי ואפשר לגוון כמובן, להוסיף לבצק עגבניות מיובשות, צימוקים וכו'

מצרכים:

1 כוס מים חמימים
3 כוסות קמח (להעדפתם לבן או מלא או משני הסוגים)
1.5 כפות סוכר לבן + 2 כפות
1.5 כפיות מלח
1.5 כפיות שמרים

  • לערבב את כף וחצי סוכר עם המים החמימים (אם הם חמים מידי זה יהרוג תשמרים), לשים את השמרים בפנים ולתת לזה לנוח 10 דקות.
  • להוסיף את הקמח ולערבב וללוש עד לבצק אחיד וגמיש. לתת לזה לתפוח 20 דקות.
  • לחלק את הבצק לשישה חלקים שווים, כל חלק לגלגל לנקניק ולחבר את הקצוות בעזרת קצת מים כך שיווצר "בייגל"
  • להניח את הבייגלים בתבנית על נייר אפיה, מכוסים במגבת במקום חמים שיתפחו רבע שעה.
  • למלא ווק או מחבת עמוקה במים כך שיוכלו לכסות את הבייגלים לשים 2 כפות סוכר במים ולהרתיח
  • כשהמים רותחים להכניס את הבייגלס לדקה ולהוציא שוב על הנייר אפייה, ללא מים מיותרים.
  • להכניס את הבייגלס לתנור ולאפות כ-10 דקות ב-260 מעלות. לשים לב כל הזמן, אם הבייגלס נהיים חומים למעלה להוציא אותם. להיזהר שלא ישרפו!
בתאבון!!!




נכתב על ידי , 3/6/2008 20:33  
18 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

גיל: 17




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למסק* אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מסק* ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)