לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

... The man who


בלוג על חיי הפרטיים,סיפורים מצחיקים בדיחות ושטויות. אזהרה: הבלוג לא מומלץ לקריאה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2008

Here we go again


אז זהו עוד פוסט מחשבות שעוברות לי בראש בזמן האחרון,enjoy(זה לא חובה אתם יודעים).

אז היתה לי חברה לשבועיים,מאשה,ילדה מכיתה ח', בהתחלה היתה תחושת אופוריות כזאתי שהכול מושלם ושהולך מצוין אבל כנראה שכרגיל אני לא מחובר למציאות וסתם מוחי, שרק רוצה להקנות לי את האשליה שסוף סוף משהו הולך לי טוב,ואז ניהלנו את "השיחה"(נו אתם יודעים מזה, זה תמיד מתחיל ב-אנחנו צריכים לדבר....ונגמר ב-זה לא אתה זה אני,כן בטח על מי אתן עובדות, באמת אתה בחור נהדר שקר כלשהו בלה בלה בלה...)

 

אז פשוט לפעמים אני תוהה האם אני כזה גרוע,דוחה,מגעיל שפשוט לא מצאתי את הבחורות הנכונות, או ובמילים אחרות האם העולם עקום או שזה רק אני?

מסביבי בינתיים הרבה זוגות חדשים שפשוט להוטים לספר לי על הבעיות שלהם כאילו שהם לא יודעים שזה מעצבן אנשים ובמיוחד אותי, זה ממש כמו לזרות מלח על הפצעים, תגידו תודה, לכם לפחות יש מישהו שאוהב אותכם ושאכפת לו ממכם,אני פשוט רואה הרבה התעניינות כלפיי אבל לא מרגיש שזה אמיתי,people you are fucking good actors.  זה שכולם שואלים כל הזמן "מה המצב?" " מה נשמע?" רואים שהם לא באמת מצפים לתשובה כנה, הם רק רוצים להראות אכפתים בפני החברה, רק שלא יחשבו שהם אנשים אגואיסטים ולא חברותיים, רק בבקשה  תורידו את המסכות שלכם ותודו שבתוככם אתם לא שמים זין על מה שעובר עלי באמת, אם אני יגיד מילה אחרת חוץ מבסדר/סבבה וכ'ו האיזון המושלם שלכם יהרס, good forbit  ,ואז באמת תצטרכו להתאמץ יותר כדי לשחק אותה מעוניינים.

 

אז אני מבקש אלא עם באמת אתם מצפים לקבל תשובה כנה ומלאה פשוט אל תשאלו, זה רק בזבוז של האוויר שלכם והזמן שלי, so enough with the small talk.

 

זה היה פוסט ביקורת שלי, אם זה לא מתאים לכם אתם יכולים ללכת לקיים מצוות פרו ורבו(ובשפת האדם הקדמון אוגה בוגה,סתם, זה אומר לכו תזדיינו!).

 

נ"ב: מצטער על הניסוח הגרוע, פוסט זה נכתב בלהט הרגע. 

נכתב על ידי , 12/2/2008 00:15  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי: 

בן: 33

MSN: 

תמונה




992
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , פילוסופיית חיים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל...the man who אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ...the man who ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)