לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

גאות ושפל


החיים

כינוי: 

בן: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2014    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

8/2014


את הבחינה של המכינה אני עברתי. אני כל כך שמחתי באותו הרגע שקיבלתי את ההודעה שפשוט יצאתי לסיבוב שמחה בחצר של הבית. אבא שאל אותי לאן אני הולך אני אומר לו שאני באמצע סיבוב ניצחון. ההקלה שההודעה הביאה היתה רבה. אם עד עכשיו זה היה בסימן שאלה לגבי הכניסה לאוניברסיטה, עכשיו זה רשמי.

בעבודה לקחתי תפקיד בגלל נסיבות חריגות מאוד. עוד קצת לחץ שמצטבר לקראת העזיבה המתוכננת בעוד חודש. זה גם כיף לדעת שאני לא חייב לבוסים כלום. אני מתהלך כמו קל כאויר, בלי דאגות לגבי מה יגידו ומה יהיה. אני שם זין בלתי נראה על המקום שנראה לי כרגע מעיק מאוד. 

אני צריך להתחיל ללמוד פיזיקה ולשים דגש רב יותר על מתמטיקה. יש לי פחות מחודשיים ואני צריך להיכנס לזה בכל הכוח.


כיף לי לדעת שאני נמצא בעמדת שליטה מוחלטת בחיי בניגוד לתקופה ארוכה בה היה נדמה כאילו אני תלוי יותר מידי בסביבה.

נכתב על ידי , 30/8/2014 21:42  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של the man in green ב-3/9/2014 08:59
 




הימים מתקדמים ואני מרגיש את השינוי באויר למרות שהוא עדיין לא פה. עוד פחות מחודש ראש השנה. את המכינה אני עומד לסיים ואני מקווה להיכנס לאוניברסיטה. הימים טסים לי ואני מרגיש שמחר אני עוזב את המוכר לי לדרך חדשה. כמו הרגשה של לפני הגיוס, רק שיגיע כבר.


אחי ביקש ממני עזרה בהגשת קורות חיים והוא הכין אותם בקובץ וורד במחשב. ניגשתי ועזרתי. הספיק לי מבט אחד כדי להתעצבן עליו. הוא שיקר שם בכל דבר אפשרי בערך, בין מקומות עבודה לבין בגרות מלאה. אני רתחתי מזעם והוא אמר ׳כן, אני משקר, אז מה׳. אמרתי לו שהוא שקרן ושאני לא רוצה לעזור לשקרן. הוא אמר שאת כל זה הוא סיפר כבר בראיון עבודה. התעצבנתי עליו ואמרתי לו שאני לא עוזר לו. הכי הרג אותי שהוא לא מוכן לחזור בו, שהוא חושב שהכל יכול להישאר ככה.

סופו של שקר להתגלות והוא היה טיפש שייצר אותו מהתחלה.

נכתב על ידי , 17/8/2014 22:01  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




הסופ״ש עבר מהר. בשישי היתה דרמה כשהכלבה המשפחתית כמעט ונגנבה. בסוף מצאנו אותה והבעלים שלה התרגשה ממש. את הערב ביליתי אצל אמא והיה ממש טעים. בשבת היה משהו מוזר. קפצו אלינו בהפתעה קרובים עם גדוד של ילדיהם הקטנים והדתיים. אנחנו כמובן לא נותרים חייבים ומה לעשות, חילוניים בכל הוויתינו. כשאחד מהם ראה אותי לוחץ על כפתור הבית של האייפון הוא השתגע. מעניין מה היתה המחשבה בראש שלו כשהוא ראה אותי עוזב בנסיעה ברכב.

את הסרט שומרי הגלקסיה ראיתי בבית הקולנוע השכונתי משהו של רב חן על דיזינגוף עם ידידה. היה ערב ממש מהנה והסרט באמת לוקח בקלילות את תואר סרט הקיץ. אני ממליץ בחום :)



נכתב על ידי , 10/8/2014 23:14  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של The man in green ב-11/8/2014 21:19
 





38,041
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , המשועממים , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Man In Green אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Man In Green ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)