אני אומר לכם. לפעמים קשה להאמין, אבל הכל מסתדר, פתאום זה בא ממקום של ציפת.
בדיוק שבוע אחרי הפוסט הזה.
שנייה שנייה שנייה נתחיל מהתחלה.
שנה שעברה דיברתי עם מתן (מי') במסנ על מוזיקה וכאלה ואז הוא שלח לי תמייספייס של הלהקה של המורה שלו, EDGEND,
שמעתי ומעוד התהבתי מהקלידים שם. ושאלתי עם הקלידן שלהם מלמד. (למרות שהיה לי מורה באותו זמן)
מתן אמר שהוא יברר וחזר עם תשובה שלילית.
לפני שבוע בערך מתן בא אליי בבצפר ואמר לי שהקלידן הנ"ל התחיל ללמד, היה לי קשה להאמין כמה שזה התאים. בול. (מגה-בול XD)
השגתי את המספר של אותו קלידן, ששמו בישראל הוא דוד. וקבעתי איתו שיעור. שהיה אתמול.
אני יספר קצת על השיעור. הגעתי לביתו שנמצא באמץ, הוא לקח אותי לכמו מין בית כזה קטן שנמצא מחוץ לבית הגדול. בגלל שהוא רק השתחרר מהצבא וזה, אז אין לו ממש בית משלו. אז בבית הקטן. זה כמו חדר כזה אקוסטי. עם שני פסנתרים. וסינטי מגה-סוס כזה ומחשב. ישבנו דיברנו קבענו מטרות קבענו ציפיות. השמיע לי כמה דברים שלו. נתן לי אפילו לנגן קצת על הסינטי הממש סוס שלו. קיצר הוא ממש טוב. הוא לא טוב מבחינת טכניקה כמו המורה הקודמת שלי. אבל הוא ממש טוב.
הוא ממש סוס. עבד איתי על בסיס. ועל דברים חשובים. והוא אמר שאפשרי בשבילי. לגשת לחמש יח"ל קלאסי! אבל זה ידרוש ממני הרבה מאוד. זה לא הולך להיות קל. וזה לדעתי הולכת להיות אחת השנים הקשות. אבל אני הולך להתמיד.
להתמיד זה כל הסוד.
ראיתם? גם שנראה שאין סיכוי. תמיד יהיה איזה גורם מפתיע. ועד שיבוא הגורם המפתיע צריך להאיחז במה שיש!
יללה שיהיה לי בהצלחה. וזובי על הקקי מגמה הזאת. אני הולך לעשות רסיטל לבד :P
נ.ב. אמרתי לו שמאוד קשה לי לכתוב קלידים לשירים שלי והוא אמר שאני יביא איתי את הגיטר-פרו של זה או משהו ונשב ונכתוב לזה משהו ביחד. ו...! שהוא יעזור ללמוד את הסולו של אח-הקלח XD