לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דליקטס


"אף אחד לא מרגיש לבד כשהוא אוכל ספגטי, זה דורש יותר מדי תשומת לב" (כריסטופר מורלי)

כינוי:  diklaya

בת: 33



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

פשטידת כרובית


מכירים את זה שמתחשק לכם לאכול ארוחת ערב טובה אבל בלי להתאמץ?

בדיוק בגלל זה, המציאו את הפשטידות...

והפעם - פשטידת כרובית!



להכנת הקסם אנחנו צריכים:

50 גרם גבינה בולגרית

200 גרם גבינה צפתית

1 תפוח אדמה קטן/בינוני

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

3 כפות גבינה לבנה

1 כף קוטג'

5 כפות קמח

3 כפות שמן

1 כפית סודה לשתייה

1/2 כוס פירורי לחם

3 ביצים

מלח, פלפל, כמון.

2 כפות רוטב לפסטה/רסק עגבניות - לא לוותר. מוסיף הרבה טעם!

לקישוט: פירורי לחם- לא חובה.

 

מתחילים:

 

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומבשלים כ-25 דקות עד לריכוך חלקי.

מסננים את המים ומשאירים להתקרר.

מגרדים בפומפייה את הגבינה הבולגרית, הגבינה הצפתית ותפוח האדמה.

שמים הכל בקערה.

לקערה מוסיפים את כל המרכיבים מלבד ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.

לבסוף, מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית פיירקס משומנת.

אופים 50-60 דקות על 180 מעלות.

 

 יירשם בפרוטוקול - הגבינות שרשומות במתכון הן לא חובה.

אתם יכולים להכין תערובת של גבינות משלכם - לפי מה שיש לכם במקרר ולפי הטעם שלכם.

לרוב, אני מכינה ממה שיש במקרר, מאלתרת משהו ולתנור.

הפעם היה לי רוטב עגבניות לפסטה שאכלנו בצהריים ושאריות של כל מיני גבינות...

פעם הבאה, מי יודע מה יהיה קריצה

נכתב על ידי diklaya , 24/10/2012 18:45   בקטגוריות בישול ומתכונים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



1,718
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לdiklaya אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על diklaya ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)