"חכה לי,אני לא רצה כל-כך מהר..." "לא אכפת לי ליפול, כל עוד מישהו ירים את הנשק שלי וימשיך לירות." [ארנסטו צ'ה גווארה] |
כינוי:
חצי_וחצי_אימפריה_XD גיל: 30 MSN:
תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
מאי 2010
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 5/2010
תשובות לשאלון השבועי 1- האם אתה יהודי? והאם אתה גאה בזה? אני יהודיה כי זה מה שיש במשפחה. גאה בזה, לא כ"כ.
2- אם אתה לא גאה בזה...מדוע? אני גאה להיות ישראלית, המילה יהודיה זה חזק מידיי בשבילי. אני לא כ"כ שומרת מסורת, מאמינה וכל השטויות האלה שלדעתי בשנת 2010 לא אמורות להיות. לדעתי צריך משהו שיאחד את כולם בעולם, וזה שיש מתנגדים לכל עדה, דת ומין זה כ"כ מחרפן. מה הבעיה שכולנו נחיה בשלום? אתם חושבם אחרת? נשב, נפתור. רק דיי כבר עם השנאה והמלחמות.
אבל ישראלית אני הכי גאה להיות, אין על הארץ הקטנה שלנו.
3- יש לך קרובי משפחה שהם ניצולי שואה? מי? (סבא סבתא וכו’ ) סבא רבא שלי, סבתא רבא שלי גם, זכרונה לברכה.
4- הייתה רוצה להתאסלם להתנצר? נופ. הייתי רוצה שבכל העולם יהיה שיוון, תוכלו לעשות את זה? זה מתחיל בדברים הקטנים.
5- אתה שומר כשרות? או חגים או שבתות? חח, ברור נו מה. שומרת כשרות בין ביס לביס.
6- איך אתה מגדיר יהדות? כפייה דתית.
7- האם אתה שונא דתיים או חילונים? למה? לא מחבבת במיוחדת את הדתים שכופים עליינו את הדת ואומרים שכל מי שלא שומרת מצוות והכל, יילך להגיהנום.
8- האם תשנאו מישהו רק בגלל שהוא לא יהודי? ממש ממש ממש לא. היום עשו לי קטע מסריח כזה באיזה צ'אט, אמרתי שאני מישראל, שאלו אותי אם קוראים לי מוחמד ואני מתאבד. סתם שטויות כאלה. אני אוהבת את כולם באופן שווה. אלה ששונאים אותי? שישנאו, לא חסרים אחרים שיאהבו.
| |
|