לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מכתבים לפִּינַאט


מכתבים לעובר הגדל ברחם של אישתי. פלטפורמה בה אני חווה אמהות ומשתפת אתכם בנקודת ההשקפה שלי.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

6/2008

חדשות מסעירות


 

פינאט פינאט! חדשות מסעירות! התחלת לבצבץ!

 

זה אומר שאמא1 מתחילה להיראות כמו פיניאטה כי הפינאט בתוכה גדל (6 וחצי סנטימטרים כבר אמרנו?) והרחם מתחיל להתרחב ולצאת מהאיזור הפנימי בו היית עד עכשיו והבטן של אמא קיבלה עגלגלות מוצקה כזו- סימן ראשון להריון!

אנחנו מצלמות יומן הריון. עד עכשיו צילמתי את אמא1 פעם בחודש אבל מעכשיו חשוב שנקפיד על צילום פעם בשבוע כדי שתוכל לראות כמה אתה גדל.

 

בכלל החלטנו לקרוא לך פינאט כל עוד אתה בבטן ולא משנה מה מינך- כי הבנו שאמא1 היא הפיניאטה

 

בשבוע שעבר הייתי בכנס של מכון אדלר בנושא הנאה ומוטיבציה. אחת ההרצאות היתה בנושא מוטיבציה של בני נוער בלימודים וחשבתי על כל הדרכים השונות ללמד אותך כשתגדל. אין דבר כזה הדרך הטובה, יש את הדרך שלך.

 

בחתונה של דוד ע. ודודה מ. שוב חשבתי על איך ללמד אותך. הפעם איך ללמד אותך לשתות אלכוהול. אני יודעת, עכשיו כשאתה קורא שורות אלה אתה עוד קטן אבל תזכיר לי אחרי הבר-מצווה לתת לך שיעור באלכוהול. עברתי קורס ברמנים ואני יודעת את היסודות- לא לערבב, לא להגזים ולא לשתות על קיבה ריקה. אחיה הקטן של דודה מ. רצה לשמוח בחתונה ושתה כמות גדולה של אלכוהול. כתוצאה מכך הוא בילה את רוב המסיבה בשינה עמוקה.

חבל, רקדנו מסוף הנאומים המרגשים ועד 3 לפנות בוקר. זו היתה ללא ספק אחת החתונות הטובות.

 

בפעם הבאה שדוד ע. ודודה מ. עושים לך בייביסיטר תבקש לראות את סרט החתונה ואת אלבום התמונות. זו חתונה של שבוע שלם, הם יוכלו לספר לך איך כל המשפחה של מ. באה מאמריקה וערכנו ארוחה חגיגית ערב לפני החתונה כדי להכיר אחד את השני. איך בחתונה רחבת הריקודים היתה מלאה כל הזמן וכל הצעירים רקדו ורקדו; ואיך יום אחרי החתונה התכנסה שוב המשפחה המורחבת במתחם הקלרה בתל אביב משש בערב כדי לחגוג אפטר פארטי מטורף!

 

ומרוב קפיצות והשתוללויות אמא1 קצת הקיאה בשבת ולכן החליטה בצדק לקחת חופש מהעבודה ביום ראשון, וכך אחרי שבוע עמוס פעילויות העמסנו גם הרבה מנוחה ויצא מאוזן

 

שבוע נעים לך פינאט'קה

 

אמא2 מתרגשת.

 

נכתב על ידי אמא של peanut , 15/6/2008 22:05   בקטגוריות אהבה ויחסים, אופטימי, בין אמא וילד  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  אמא של peanut

בת: 48

תמונה




הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , גאווה , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאמא של peanut אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אמא של peanut ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)